Horoscop de weekend: 24 - 25 februarie

Horoscop de weekend: 24 - 25 februarie

Berbec

Este posibil să te necăjească afecțiunile vechi legate de sistemul digestiv, stomac sau sistem osos și articular. Tentaţia de a te implica în mai multe treburi cotidiene este mare și păguboasă la acest final de săptămână. Fii prudent și îngrijește-te corespunzător! Cei dragi sau colegii de muncă, dacă lucrezi în aceste zile, te pot ajuta cu plăcere. Acceptă-le sprijinul!

Taur

Ai dori să petreci mai mult timp cu persoana iubită sau copiii în zilele acestui weekend. Însă prietenii și obligațiile pe care le ai față de aceștia îți oferă prea puțin timp și resurse pentru a te retrage în liniștea și confortul casei. Astfel, relațiile cu cei dragi pot deveni anoste și gata conflictul. Aranjează programul astfel încât să te împărți echitabil cu toată lumea.

Schimbări cu impact asupra muncii și a sănătății: Luna Plină în Fecioară, 24 februarie 2024

Gemeni

La sfârșitul acestei săptămâni sunt momente favorabile de a petrece în familie, alături de rude și persoanele dragi. Depanarea amintirilor din copilărie, bilanțul anului care stă să plece, servirea unor bucate tradiționale, ambianţa familială te vor face să radiezi de fericire. Astfel, ceilalți se vor molipsi de la tine și îți vor ține isonul. Fii cumpătat în toate!

ADVERTISING

Rac

Dialogurile și întâlnirile cu neamurile și prietenii apropiați reprezintă aspectele importante de la finalul acestei săptămâni. Bucură-te de vizite, conversații, călătorii pe distanțe scurte și fii deschis la schimbul de informații care se vehiculează în preajma ta cu o mare viteză. Partenerul de viață sau unii colaboratori îți pot face surprize deosebite. Fii prudent la vorba!

Niciun vis nu e prea mare sau prea mult! Începe sezonul zodiei Pești 

Leu

Sunt posibile cheltuieli neprevăzute în acest weekend, fie pentru cadouri, fie pentru cele necesare traiului cotidian. Alcătuiește o lista de priorități. Partenerul de viață, rudele sau prietenii te susțin financiar cu tot dragul. Bucură-te de prezența semenilor, de faptul că oferi cadouri minunate, pentru că și alții se vor bucura de tine și îți vor oferi daruri interesante și utile.

Fecioara

În aceste weekend ești concentrat doar pe nevoile tale personale și pare că îți este dificil să relaționezi corespunzător cu ceilalți. Detașează-te de propria-ți persoană și implică-te bucuros, alături de cei dragi, în activitățile care se ivesc. Partenerul de viață te sprijină necondiționat, chiar dacă în felul său. Acceptă și alte fațete ale semenilor și ale realității înconjurătoare!

Accesează energiile vindecării cu acest RITUAL de Lună Plină în Fecioară (24 Februarie 2024)

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Ar fi bine să te odihnești la finalul acestei săptămâni și să te gândești pe îndelete la îmbunătățirea stilului tău de viață. Ai nevoie să-ți remodelezi concepțiile și ideile vizavi de semeni și provocările cotidiene. Este un bun prilej de a deschide un jurnal personal și a scrie în el dorinţele, neplăcerile, planurile de viitor. Găsește și aspectele pozitive din viață, care sunt destul de multe.

Scorpion

Ești înconjurat de prieteni la sfârșitul acestei săptămâni, astfel că este bine să te bucuri de prezența lor și de sfaturile sau îndemnurile primite. Unii vor încerca să te provoace pe diverse teme, doar că nu vor avea sorți de izbândă, dacă ești precaut în vorbe și gesturi. Ascultă cu luare aminte la conversațiile altora. Vei fi uimit de concepțiile și opiniile expuse!

Săgetător

Finalul acestei săptămâni te pune pe o scenă imaginară și toată lumea te va urmări cu interes. Este rost de întâlniri și dialoguri cu persoane importante, șefi de la serviciu, figuri autoritare din cadrul familiei. Fii deschis la socializare și ai încredere că vei face față cu brio. Evită contrazicerile, provocarea altora și reacțiile nefavorabile imaginii tale publice.

ADVERTISING

Capricorn

Comunicarea este foarte importantă în zilele acestui weekend, astfel că alege-ți cuvintele cu grijă. Ești tentat să povestești multe despre reușitele tale profesionale, lucru care va atrage comentarii din partea interlocutorilor. Întâlnirile cu persoane erudite te vor binedispune, pe de o parte, iar pe de alta te vor impulsiona să-ți continui dezvoltarea personală și profesională.

Vărsător

Se conturează cheltuieli majore la sfârșitul acestei săptămâni. Pe de o parte, este vorba de achitarea facturilor, taxelor sau serviciilor comune cu membrii familiei. Însă, pe de altă parte, este posibil să afli informații prețioase vizavi de cota financiară pe care trebuie să o primești dintr-o colaborare sau afacere personală. Cheltuiește strictul necesar!

Pești

Ești un bun exemplu pentru ceilalți, în mod special pentru partenerul de viață și colaboratorii din segmentul profesional în zilele acestui weekend. Chiar dacă unii vor comenta ideile sau propunerile tale, până la urmă, te vor urma îndeaproape și îți vor recunoaște meritele. Fii înțelegător cu toată lumea și acceptă și ideile altora. Bucură-te de prezența celor dragi!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇