Horoscop de weekend: 24 - 25 aprilie

Horoscop de weekend: 24 - 25 aprilie

Berbec

Finalul acestei săptămâni îți aduce mult spor în activitățile cotidiene. Însă, ar fi bine să-ți dozezi eforturile pentru că se vor accentua unele afecțiuni vechi. Pe cât posibil, îngrijește-te singur și evită consultațiile și analizele medicale. Ce ar fi dacă îți rezervi momente numai pentru tine și apelezi la cei dragi să te sprijine în treburile urgente din acest weekend? Procedând astfel vei fi plăcut surprins de câți și cum îți vor sări în ajutor.

Taur

Se pare că weekend-ul acesta îți aduce veselie, idile și deschidere mentală spre un hobby drag sufletului tău. Totul este să eviți excesele și să păstrezi totuși o distanță sănătoasă față de ceilalți. Posibil ca unii apropiați să fie deranjați de euforia de care dai dovadă în aceste zile. Minunat ar fi să-i antrenezi și pe alții în jocurile, distracțiile sau aventurile tale. Există varianta începerii unei povești amoroase de lungă durată.

Gemeni

Excelente zile pentru a fi petrecute în sânul familiei. Îți sunt favorizate dialogurile cu membrii familiei, demararea acțiunilor care vizează îmbunătățirea spațiului în care locuiești, achiziționarea și vânzarea bunurilor patrimoniale. Vor apărea și dispute aprinse. Mărul discordiei sunt banii implicați în acest segment. Atât rudele, cât și partenerul de viață vor accentua aspectele financiare necesare casei și familiei.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 25 aprilie 2021
ADVERTISING

Rac

Weekend-ul este potrivit întâlnirilor și dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. De asemenea, activitățile intelectuale, asimilarea unor informații deosebite, participarea la cursuri de scurtă durată îți sunt bun augur. Profită de tot ce afli la finalul acestei săptămâni, stai de vorbă cu oameni erudiți sau citește cărți valoroase. Mentalul tău este dornic de cunoaștere, dar și de schimburi de informații de orice fel.

Leu

Sunt posibile câștiguri importante dispre locul de muncă. Cumva, discret, în umbra se pregătesc variante noi de câștig dintr-o activitate profesională oficială. Decamdata, abia se întrezărește schimbarea majoră în segmentul financiar și sigur simți, dar nu poți înțelege clar ce se petrece. Pe de o parte, neliniștile sunt accentuate, însă pe de alta parte, intuiești că totul decurge bine și curând ți se vor revela modalități noi de câștig.

ADVERTISING

Fecioară

Sunt zile în care ar trebui să te simți în formă. Chiar dacă unele nemulțumiri pot răbufni din când în când, până la urmă îți vei da seama singur că numai tu ești artizanul tuturor lucrurilor care ți se întâmplă și numai tu le poți modifica în favoarea ta. Alcătuiește-ți programul cotidian pentru următoarele săptămâni în care să incluzi și o dietă noua de sezon, schimbarea înfățișării în mod discret sau mici escapade alături de cei dragi.

SĂPTĂMÂNA ASTRALĂ 19 – 25 APRILIE 2021. Răsturnări de situații, surprize relaționale și financiare, intervenții divine

Balanță

Zilele acestui sfârșit de săptămână petrece-le în liniște, departe de forfota cotidiană. Tu cu tine aveți ce să vă spuneți, să concluzionați și să trasați noi direcții de viitor, pentru toate segmentele vieții. În primul rând, ai nevoie de o reformulare a concepțiilor și atitudinii față de muncă și implicațiile ei. Sunt momente excelente de a pune în balanță eforturile depuse și plata obținută. Chiar dacă nemulțumirile sunt prezente, acum le poți dizolva ușor și definitiv.

ADVERTISING

Scorpion

Foarte bune sunt întâlnirile și dialogurile cu prietenii la finalul acestei săptămâni. Profită de orice invitație de a ieși în lume, de a primi musafiri sau măcar de a sta de vorbă, pe îndelete, prin mijloacele moderne de comunicare. Informații deosebite se vor vehicula în preajma ta, mai ales legate de segmentul socio-profesional. De asemenea, este posibil să afli despre un curs, un program de instruire necesare promovării tale.

Oracolscop 19 – 25 aprilie 2021

Săgetător

Multă lume te va înconjura în zilele acestui weekend, fie că stai acasă, fie că te afli la serviciu. Îți vor fi ascultate vorbele, îți vor fi urmărite gesturile și tot ce ține de prestația ta în fața altora. Ideile prezentate de tine vor fi dezbătute ulterior și poate unele contestate. Ar fi bine să-ți temperezi entuziasmul și să vorbești strictul necesar. Pe de altă parte, din situațiile ivite în aceste zile vei avea multe de învățat, mai ales în relațiile socio-profesionale.

Capricorn

Profită de energia acestor zile și ocupă-te de studiu, asimilarea unor informații deosebite, rafinează-ți sufletul cu muzică bună sau activități culturale. Este posibil să participi la seminarii de weekend unde vei afla lucruri noi despre lume și viață. De asemenea, te poți gândi la abordarea unor cursuri pe termen lung sau care au legătură cu străinătatea. Călătoriile îndepărtate sunt o altă temă favorizată acum.

Vărsător

Capitolul financiar este bine aspectat la finalul acestei săptămâni. Este vorba în primul rând de banii și bunurile pe care le administrezi și folosești împreună cu alții. Pe de altă parte se conturează modalități noi de căștig din colaborări. Deocamdată, ferește-te de speculații și de planuri de investiții. Sunt momente bune pentru prospecțiuni. Cheltuielile pot fi frecvente, în mod special pe facturi, taxe, servicii sau capricii ale celor dragi.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Pești

Relațiile parteneriale vor lua o altă turnură în aceste zile de weekend. Este bine să-ți stabilești clar prioritățile, doleanțele și cum dorești să se desfășoare de acum încolo atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile profesionale. Sunt momente deosebite, rare, în care poți aranja lucrurile în favoarea ta și pe termen lung. Evită implicarea în treburile altora și ocupă-te numai de interesele tale. Alții doresc doar să profite de pe urma ta.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇