Horoscop de weekend: 23 - 24 ianuarie

Horoscop de weekend: 23 - 24 ianuarie

Berbec

Finalul acestei săptămâni este foarte animat. Întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat vor fi frecvente. Totuși, nu pune bază pe informațiile vehiculate în preajma ta, deoarece mai târziu se vor dovedi fie false, fie exagerate.

Sunt momente bune pentru a planifica reamenajări gospodărești și pentru a primi vizita rudelor. Gândește-te și la abordarea unor cursuri.

Taur

Fii prudent la cheltuieli la acest final de săptămâna. Este posibil să cheltuiești prea mulți bani pe lucruri ieftine sau să cumperi lucruri care nu sunt ceea ce par. Se conturează o nouă etapă de câștig dinspre locul de muncă, dar evită speculațiile și planurile de investiții în avans.

Folosește cuvinte puține, dacă este nevoie să vorbești într-un cadru oficial și nu-ți lua angajamente pe termen lung.

Conjuncțiile lui Mercur cu Saturn și Jupiter în semnul Vărsătorului, în cuadratură cu Uranus- ianuarie 2021. Tensiuni personale și sociale

Gemeni

Stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici toanele pe care le manifești vor duce la relații tensionate cu toată lumea la sfârșitul acestei săptămâni. Controlează-ți reacțiile și fii cât mai discret.

Ar fi bine să lucrezi ceva mai mult la scara valorilor tale morale și să privești dincolo de aparențe evenimentele în care ești implicat. Relaxează-te și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

ADVERTISING

Rac

Zilele acestea ești meditativ și departe de tot ce se petrece în jurul tău. Detașarea de cotidian îți prinde bine, mai ales că atât trupul, cât și sufletul tău au nevoie de revigorare la toate nivelele.

Foarte bine ți-ar prinde odihna, alimentația sănătoasă și plimbările ușoare.

Analiză Numerologică 2021: surprize, surprize și iar surprize!

Leu

Tema principală a acestui weekend este reprezentată de prieteni. Mai există detalii ale acțiunilor comune cu prietenii nerezolvate încă, iar de unele persoane de care te leagă o prietenie veche ar fi bine să te desprinzi.

Puțini sunt cei care îți sunt cu adevărat alături și care lucrează sincer pentru bunăstarea ta. Relațiile sentimentale și cele de prietenie se amestecă într-un fel greu de definit și înțeles.

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce întâlniri și dialoguri cu multă lume. Fie că este vorba despre evenimente profesionale, fie despre unele familiale, mulți vor fi atenți la vorbele și gesturile tale.

Însă tu ești concentrat mai mult pe treburile de acasă sau pe nevoile membrilor familiei. Tumultul social la care trebuie să faci față îți va aduce beneficii, în special de imagine și recunoaștere profesională.

Sezonul Vărsătorului sau cum să spui DA Universului

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Sunt zile excelente pentru desfășurarea activităților culturale și pentru a-ți stabili obiective personale sau profesionale mărețe. Vizionează o piesă de teatru, lecturează cărți bune sau participă la seminarii pe teme spirituale.

Îți poți îmbogăți bagajul educațional cu subiecte interesante și de actualitate. Schimbarea sistemului de valori morale este binevenită.

Scorpion

Se întrezăresc cheltuieli datorate fie unor facturi restante, fie unor nevoi ale celor apropiați. Ar fi bine să faci un bilanț al bugetului de venituri și cheltuieli.

Deocamdată se pare că cei dragi tind să se bazeze doar pe economiile tale și să le folosească mai mult decât trebuie. Stabilește clar o limită până la care poți să cheltuiești pentru ceilalți. Se conturează o nouă etapă de câștig.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

ADVERTISING

Săgetător

Partenerul de viață sau colaboratorii profesionali te provoacă la discuții aprinse în acest weekend. Probabil pentru că în ultima vreme tu te sfătuiești mai mult cu membrii familiei din care provii și-ți concentrezi eforturile mai mult în sectorul domestic, relațiile parteneriale au de suferit.

Acordă tuturor relațiilor tale timpul și atenția cuvenite, altfel se vor destrăma relații bune.

Capricorn

Se conturează o nouă etapă profesională începând din acest final de săptămână. Sunt momente prielnice dialogurilor colegiale, lămuririi demersurilor profesionale în activitățile de echipă și stabilirii unui alt plan de acțiune în cadrul locului de muncă.

Ai răbdare și ascultă părerile tuturor. Îngrijește-ți sănătatea, deoarece oboseala și chiar unele afecțiuni îți pot crea neplăceri serioase și pe termen lung.

Horoscopul anului 2021

Vărsător

Weekendul îți aduce răscoliri sufletești, datorate relațiilor cu persoana iubită și copiii. Ceva funcționează defectuos, astfel că se impune schimbarea. Poate fi vorba despre finalul unei relații vechi, dar te poți gândi și la implicarea într-o relație nouă.

Totuși, ești subiectiv în aceste zile, de aceea, lasă deciziile majore pentru o altă perioada. Cultivă umorul și hazul de necaz!

Pești

Sunt zile bune pentru a te ocupa de treburile domestice. Ai idei minunate legate de îmbunătățirea condițiilor din spațiul locativ. Ba chiar și membrii familiei pot beneficia de sfaturile și îndemnurile tale vizavi de situațiile de viață în care se află.

Fii deschis către ceilalți și evită criticile și discursurile prea lungi. Rezervă momente pentru a-ți liniști sufletul, meditând în singurătate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇