Horoscop de weekend: 22-23 mai

Horoscop de weekend: 22-23 mai

Berbec

Sunt zile bune pentru a discuta cu partenerul de viață, cei de afaceri sau colaboratorii. Cu partenerul de viață se pot relua teme vechi, legate de rude sau prieteni apropiați. Cu persoanele din anturajul profesional poate fi vorba despre reluarea unor sarcini de lucru care necesită îmbunătățiri. Ascultă atent ce ți se spune și vorbește cât mai puțin și la obiect.

Duminică reunește-i pe cei dragi la o șuetă.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 30 mai 2021

Taur

Îți poți continua activitățile de rutină fie acasă, fie la serviciu. Totuși, bine este să-ți revizuiești conduita, felul de a acționa, mai ales în sfera muncii, pentru că remunerația ta lasă mult de dorit. Alcătuiește-ți un alt program de lucru, în care să incluzi zile de odihnă, respectiv weekendul dacă se poate.

Asta, deoarece în câmpul muncii și al sănătății primești influențe astrale care te predispun la fluctuații importante ale energiei vitale.

Gemeni

Activitățile recreative, distracțiile sau reuniunile cu prietenii apropiați ți-ar aduce mult spor și voie bună zilele acestea. Niscai conflicte pot apărea de la bani sau bunuri folosite în comun cu aceste persoane. Ferește-te să te lași impresionat de mofturile lor și să cheltuiești sume importante pe lucruri extravagante.

Odihnește-te mai mult și delectează-te cu lecturi deosebite! Este vremea să-ți revizuiești sistemul valorilor morale.

JUPITER în PEȘTI, din 14 mai 2021. Posibilități infinite

ADVERTISING

Rac

Casa și familia au nevoie de prezența și sprijinul tău, pentru a rezolva fie treburi gospodărești, fie chestiuni personale. Tot ce întreprinzi în sfera domestică va avea repercusiuni pe mulți ani de acum încolo, chiar dacă deocamdată par treburi mărunte, de rutină. Și o mică reparație sau un serviciu de masă ieftin achiziționat acum vor dăinui mult și bine.

Leu

Se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu neamurile și prietenii apropiați. De asemenea, poți fi invitat la reuniuni surpriză de către persoane dragi cunoscute demult. Însă este bine să fii puțin circumspect, pentru că sub masca prieteniei nu toată lumea din preajma ta are intenții oneste.

Evită activitățile solicitante și spațiile aglomerate, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Ai nevoie de odihnă și de compania celor dragi și de încredere.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai - 11 iulie 2021)

ADVERTISING

Fecioară

Sâmbăta sunt posibile cheltuieli fie necesare casei sau celor dragi, fie pentru a pregăti o călătorie. Rezumă-te la strictul necesar și nu da frâu liber sentimentelor pentru a satisface mofturile celorlalți. Veniturile tale sunt fluctuante, fiind nevoie să acorzi atenție fiecărei investiții.

Duminică, rafinează-ți sufletul cu lecturi deosebite sau tăifăsuiește cu o rudă apropiată sau un prieten.

Balanță

Ești capricios și greu relaționezi cu ceilalți, la finalul acestei săptămâni. Lasă grijile deoparte, planifică-ți activitățile pentru următoarele patru săptămâni și bucură-te de tot ce te înconjoară.

Duminică s-ar putea să fii invitat la o sesiune de cumpărături sau se pot crea contexte în care să fii nevoit să cheltuiești sume considerabile de bani. Mai întâi, verifică bugetul disponibil și apoi răsfață-ți simțurile.

Scorpion

Sunt zile bune pentru a te odihni alături de cei dragi. Momentele de izolare îți prind bine pentru că ai ocazia să-ți revizuiești evenimentele sau relațiile în care ești implicat.

Energia vitală este fluctuantă, de aceea, ferește-te de activități solicitante sau conversații ample. Duminică te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Hrănește-te sănătos, plimbă-te în aer liber sau relaxează-te la un centru de înfrumusețare.

ADVERTISING

Săgetător

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție prietenii, dar și partenerii profesionali. Există posibilitatea să te desprinzi de unii, pe motivul că aveți deja planuri de viață diferite. Evită să îți divulgi intențiile sau să dai replica la orice.

Duminică se recomandă odihnă, detașare de cotidian și mult somn. Afecțiunile vechi și oboseala acumulată pot lua amploare, de aceea, fii prudent.

Capricorn

Sunt zile cu posibile evenimente socio-profesionale, dar și familiale. Cei din preajma ta vor fi atenți la vorbele și gesturile tale, de aceea, controlează-le pe cât posibil.

Pe de altă parte, beneficiezi de suficientă forță pentru a te descurca cu brio, indiferent de ce se ivește. Duminică îți sunt favorizate întâlnirile și dialogurile cu prietenii. Oferă și tu la rândul tău, informații utile și sfaturi pertinente.

Vărsător

Finalul acestei săptămâni îți poate aduce reuniuni familiale, vești din străinătate sau invitații de a ieși în oraș cu persoanele dragi. Agitația din preajma ta te poate obosi, de aceea, selectează prioritățile, însă ai în vedere și activitățile care îți fac placere.

Dacă informațiile legate de o călătorie îndepărtată sau despre cineva drag aflat în afara granițelor țării nu sunt pe placul tău, ține doar pentru tine asta.

Pești

Sunt șanse bune de a rezolva chestiuni financiare, în care ești implicat alături de alții. Posibil să primești un ajutor nesperat din partea membrilor familiei sau să reușești să lămurești un demers legat de o moștenire. În orice situație ai fi, este bine să-ți revizuiești bugetul, dar și situația bunurilor patrimoniale.

Duminică sunt momente bune pentru a te relaxa vizionând un spectacol de teatru, film sau muzică.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇