Horoscop de weekend: 21 - 22 noiembrie

Horoscop de weekend: 21 - 22 noiembrie

Berbec

Vei avea de-a face cu prietenii în acest weekend. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante. Ar trebui fii mai discret și să nu-ți divulgi planurile de viitor. De asemenea, este posibil să fii invitat la evenimente sociale. Onorează-le și bucură-te de tot ce te înconjoară! Relația cu persoana iubită este destul de tensionată. Fii prudent și stai mai mult în preajma celor dragi. Duminică vei avea nevoie de liniște și discreție.

Marte în Berbec și alte provocări ale Cerului. Ce lecții avem de învățat?

Taur

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Relațiile sociale alcătuiesc subiectul principal al finalului acestei săptămâni. Sunt posibile reproșuri din partea unora și pe undeva sunt fondate. Asta pentru că eforturile tale sunt orientate spre casa și familie, iar îndatoririle profesionale le-ai trecut pe locul doi. Găsește un echilibru între viața privată și cea socială. Relaxează-te și fii alături de cei dragi! Îți prind bine sfaturile venite din partea prietenilor. Totul este să le accepți.

Gemeni

Ești atras de preocupările filozofice în acest weekend, astfel că ar fi minunat să lecturezi cărți deosebite, să participi la dezbateri pe teme diverse sau să planifici secvențe de învățare a unor teme noi. Intră în discuție și călătoriile îndepărtate sau relaționarea cu persoane străine sau aflate în străinătate. Odihnește-te și cultivă gândirea pozitivă! Sunt posibile multe dialoguri și cu persoanele din mediul profesional.

Cum să-ți extinzi conștiința

Rac

Atenția și eforturile îți vor fi atrase de segmentul financiar comun cu alții în acest weekend. Verifică situația taxelor, impozitelor sau aspectele legate de moșteniri și partaje. Evită cheltuielile extravagante! Pe de altă parte, dacă ești implicat în relații cu instituții financiare poți primi vești interesante, însă alarmante. Chibzuiește pe îndelete fiecare sugestie de investiții! Duminică, relaxează-te cu activități culturale.

Leu

Relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat te solicită mult la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt momente favorabile dialogurilor cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri pentru a lămuri unele animozități vechi. Ești foarte combativ și se recomandă prudență. Ascultă și ce au de zis ceilalți, deoarece vei putea rezolvi totul mult mai bine. Duminică vei fi nevoit să achiți facturi restante și să-ți reorganizezi bugetul de cheltuieli.

Fecioară

Weekend-ul îți aduce treburi de rutină, indiferent că te afli acasă sau la locul de muncă. Ai senzația numai tu muncești, iar ceilalți doar profită de pe urma ta. Bine ar fi fii discret și te abții de la comentarii sarcastice. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii și sistemului circulator, deci fii prudent și îngrijește-te pe îndelete. Duminică intervin aspecte parteneriale.

A treia conjuncție Jupiter - Pluto în Capricorn. Avertismente divine!

Balanță

Se animă atmosfera în sfera relațiilor sentimentale la sfârșitul acestei săptămâni. Este rost de distracții și aventuri, dar puțini sunt aceia care îți vor ține isonul. Cei dragi s-ar putea opune planurilor tale personale. Fii prudent și aranjează lucrurile astfel încât să împaci pe toată lumea. De evitat exagerările! Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Duminică se conturează activități de rutină.

Scorpion

Acasă, în locurile familiale și împreună cu cei dragi te simți cel mai bine la finalul acestei săptămâni. Planifică și desfășoară activități domestice alături de membrii familiei. Tendința ta este de te ocupa de orice altceva numai de segmentul familial nu. Fii prudent și orientează-ți eforturile spre casă și familie, altfel riști neplăceri gratuite. Sentimental, intervin contradicții în ziua de duminică.

Săgetător

Bine ar fi iei legătura cu neamurile sau cu prietenii apropiați în zilele acestui final de săptămână. Mai ales dacă pe unii nu i-ai văzut de mult sau nu mai ai vești despre ei. Ești dornic de comunicare și studiu și bine ar fi profiți de acest lucru. Sunt momente favorabile înscrierii la cursuri de scurtă durată sau pentru a planifica excursii. Îngrijește-ți sănătatea! Casa și familia sunt temele zilei de duminică.

Capricorn

Banii și tot ce ține de ei sunt preocuparea principală a sfârșitului acestei săptămâni. Sunt posibile cadouri, recompense sau vești legate de salarizarea unui loc de muncă. Tentația cumpărăturilor esta la cote înalte, dar bine ar fi te abții. Se recomandă prudență, pentru că unii din preajma ta doresc, în secret, să profite de pe urma veniturilor tale. Întâlniri agreabile cu persoanele apropiate și călătorii pe distanțe scurte.

Vărsător

Provocări deosebite din partea altora se conturează la sfârșitul acestei săptămâni. Ai energie, chef de viață și dorința de a te baga în treburile altora. Recomandabil este să te ocupi doar de tine, pentru riști ajungi la conflicte gratuite cu ceilalți. Sunt momente favorabile de a merge la un salon de înfrumusețare sau pentru a plănui cursuri de dezvoltare personală. Duminică intervin cheltuieli împreună cu alții.

Pești

Ești greu de găsit la finalul acestei săptămâni. Sufletul tău are nevoie de introspecție și de retragere din iureșul vieții. Gândurile îți zboară către evenimentele și oamenii de la serviciu. Există multe nemulțumiri în acest segment de viață, dar privește partea plină a paharului. Dacă primești reproșuri sau colegii sunt reticenți față de tine, pe undeva este și vina ta. Odihnește-te conștient și trasează, în taină, alte planuri de viitor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!