Horoscop de weekend: 21 - 22 august

Horoscop de weekend: 21 - 22 august

Berbec

Foarte importante sunt întâlnirile și dialogurile cu prietenii zilele acestea. Este adevărat că subiectele abordate și, mai ales, felul în care îți sunt comunicate s-ar putea să-ți displacă, însă se pare că tocmai în acest fel vei reuși să asimilezi corect informațiile primite și să acționezi în consecință.

Duminică, sănătatea este vulnerabilă, în special pe segmentele ficatului. O hrană ușoară, un somn bun și compania celor dragi îți sunt suficiente.

Taur

Sfârșitul acestei săptămâni anunță întâlniri cu multă lume. Poziția socială, imaginea ta în ochii altora se poate modifica foarte ușor din cauza unor simple gesturi sau unei banale conversații frivole. Se recomandă prudență, deoarece se pot strica relații bune.

Duminică este o zi mai relaxată, în care te poți sfătui pe îndelete cu prietenii. Planurile tale de viitor, părerile personale legate de alții sau de situațiile în care ești implicat alături de ceilalți ține-le doar pentru ține.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Gemeni

Zilele acestea sunt potrivite rafinării mentalului și liniștirii sufletului tău. În acest sens ar fi bine să mergi la un spectacol de teatru, de muzică sau să participi la cursuri și seminarii pe teme diverse.

Segmentul învățării este activ și poți asimila informații care îți sunt necesare în domeniul profesional. Însă relațiile colegiale la nivel de cursant, student, elev, relațiile cu profesorii, instructorii sunt distorsionate, de aceea, fii prudent.

ADVERTISING

Rac

Sunt posibile discuții aprinse pe tema banilor și bunurilor administrate împreună cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii profesionali în acest weekend.

Dacă este vorba despre facturi și datorii restante, ai grijă și achită-le la timp. Se pare că traversezi o perioadă în care ești nevoit să cheltuieșți din bugetul personal pe chestiuni profesionale, de tipul aprovizionarea locului de muncă sau plata unor servicii folosite în cadrul locului de muncă.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 29 august 2021

Leu

Relațiile parteneriale sunt tensionate zilele acestea. Se pot destrăma definitiv contracte de colaborare mai vechi sau se pot reconfigura total altele care vor mai continua o perioadă.

Segmentul profesional este vizat și mai puțin relația cu partenerul de viață, deși și aceasta este supusă răsturnărilor de situație. Stai puțin deoparte, controlează-ți reacțiile și susține-ți cu fermitate părerile.

Duminică ar fi bine să verifici situația bugetului de venituri și cheltuieli.

ADVERTISING

Fecioara

Activitățile de rutină, atât cele casnice, cât și cele de la serviciu te vor solicita mai ales sâmbătă. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirugicale, pentru că există riscul unor erori greu de remediat.

Pe de altă parte, sunt posibile altercații colegiale la serviciu. Îndeplinește-ți conștiincios sarcinile de lucru și lasă-i în pace pe ceilalți. Duminică, îndreaptă-ți atenția către partenerul de viață.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Balanță

Minunat ar fi sâmbătă să te ocupi doar de persoana iubită sau de copii. Cu toate că aceștia îți pot oferi momente mai puțin plăcute, treci peste, ascultă-le doleanțele și găsește soluții viabile de a le oferi sprijinul de care au nevoie.

Până la urmă, lucrurile se vor aranja frumos și toată lumea va fi mulțumită. Duminică, îngrijește-ți sănătatea prin terapii naturiste, somn suficient și plimbări în aer liber.

ADVERTISING

Scorpion

Weekendul acesta este potrivit treburilor casnice și relaționării cu membrii familiei. Este bine să desfășori activități de anvergură în ceea ce privește amenajarea casei, îmbunătățirea condițiilor de locuit, pentru că vor avea efecte pe termen lung.

Membrii familiei se pot opune dorințelor și ideilor tale privind patrimoniul familial, însă folosește-ți șarmul și răbdarea în a le explica pe îndelete despre ce este vorba. Duminică ți-ar prinde bine o ieșire în lume.

Săgetător

Sunt posibile mai multe drumuri pe distanțe scurte, fie în vizită la rude și apropiați, fie în scop profesional. Disputele sunt frecvente, de aceea, ține-ți firea.

Dacă ai de învățat pentru o formă de școlarizare sau dacă ai de lucrat documente oficiale și de transmis informații, verifică de două ori înainte de a le considera finalizate.

Duminică, liniștea și căldură familiei îți sunt cele mai potrivite. Sfătuiește-te cu cei dragi privitor la planurile tale.

Capricorn

Sâmbată se întrezaresc cheltuieli fie necesare traiului zilnic, fie ți-ai planificat mai demult  ședințe de îngrijire corporală sau pentru studii dragi sufletului tău.

Ferește-te de extravaganțe și fii mai econom. Îți cheltuieșți prea mult atât resursele energetice vitale, cât și resursele materiale, riscând să rămâi fără ambele.

Duminică cineva din anturajul apropiat te invită în vizită sau undeva în oraș. Relaxează-te la o conversație placută.

Vărsător

Sâmbătă ești plin de energie și dornic de a te ocupa de mai multe treburi deodată. Dozează-ți eforturile, pentru că ești foarte emotiv și rișți să intri în conflicte gratuite cu ceilalți. Este nevoie să-ți supraveghezi mai mult sănătatea.

Duminică te vei simți mai bine, fiind momente potrivite pentru cumpărături, alături de cei dragi. Totuși uită-te și peste situația bugetului disponibil, pentru că se conturează o perioadă austeră.

Pești

Ți-ar prinde bine dacă la finalul acestei săptămâni te-ai odihni departe de iureșul cotidian. Gândește-te pe îndelete la situațiile în care ești implicat și alcătuiește-ți alte planuri. O discuție de taină cu un prieten de încredere îți poate oferi informații prețioase, dar și liniștea sufletească mult visată.

Duminică îți aduce momente plăcute, un aport de energie vitală pe care o poți folosi mergând într-o vizită sau, pur și simplu, la o plimbare în aer liber.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇