Horoscop de weekend: 20 - 21 februarie

Horoscop de weekend: 20 - 21 februarie

Berbec

Weekend-ul acesta folosește-l pentru a fi alături de cei dragi. Unii membrii ai familiei îți pot face tot soiul de reproșuri. Una din cauzele disputelor cu ceilalți se datorează faptului sănătatea ta este precară și tu faci prea puține pentru a remedia acest lucru. O altă cauză este neglijarea îndatoririlor domestice în favoarea responsabilităților profesionale. De reținut toate acestea sunt fondate și este bine le ai în vedere.

Aspectul astrologic al anului 2021: cuadratura Saturn- Uranus

Taur

La finalul acestei săptămâni îți poți permite niscai cumpărături dorite sau planificate demult. Mai mult este vorba despre capricii alese în grabă, decât de niște lucruri necesare ție în acest moment. Gândește-te faci economii și folosești, în limita posibilului, tot ce deții în prezent. Duminică, relaxează-te împreună cu prietenii sau rudele dragi. Printre discuții banale și activități distractive ai afli informații prețioase.

Gemeni

Sunt zile bune pentru a te ocupa numai de tine și planurile tale personale la sfârșitul acestei săptămâni. Lărgește-ți orizontul și depășește-ți lentoarea, atașamentul de relațiile și situațiile cunoscute. Te așteaptă o mulțime de experiențe interesante, care pe lângă dezvoltare personală îți vor aduce și prieteni noi. Chiar dacă, stările tale de spirit sunt fluctuante, cu puțin efort și bunavoință vei reuși te echilibrezi foarte bine.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

ADVERTISING

Rac

În zilele acestui weekend este posibil te confunti cu ceva probleme de sănătate, dar și cu o mare dorință de izolare. Însă, dacă ai te îngrijești atent te vei simți foarte bine. Pe de altă parte, ar trebui te ocupi de treburi ușoare, te odihnești ceva mai mult și te înconjori numai de persoane armonioase și de încredere. Gândurile îți vor fi atrase de conversațiile avute cu cineva din anturajul apropiat, fie pe tema educației tale, fie pe tema relațiilor de prietenie vechi.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

Leu

Multă lume îți dorește prezența, sfaturile sau măcar povestirile, la finalul acestei săptămâni. Chiar și tu poți fi uimit cât de frumos vorbești, cât de bine îi poți sfătui pe alții sau cu câtă ușurință prezinți subiecte de larg interes. Totuși, fii prudent și vorbește doar la cererea expresă a celorlalți sau oferă sfaturi și îndemnuri numai dacă simți din rărunchi poți face asta fără a aștepta vreo răsplată. Odihnește-te mai mult!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Vor apărea oportunități interesante de a te implica în activități profesionale de anvergură. Cineva din anturajul socio-profesional îți poate propune o colaborare sau îți poate oferi informații despre un nou domeniu în care ai putea -ți valorifici, atât cumulul de educație, cât și talentele native. Lasă critica deoparte și ia aminte le ceea ce îți spun ceilalți. Chiar și vizionarea unui film, a unei emisiuni oarecare iți vor fi surse de inspirație.

Balanță

Finalul acestei săptămâni este favorabil activităților care-ți bucură sufletul, cum ar fi învățarea unor subiecte noi despre domeniul sănătății, despre organizarea eficientă a muncii, atât acasă, cât și în segmentul profesional. De asemenea, gândește-te la o vacanță alături de cei dragi. Pe de altă parte, discuțiile în grup, dar un grup elevat, cu care ești pe aceeași lungime de undă te vor ajuta îți fixezi unele concepții bune despre lume și viață.

ADVERTISING

Scorpion

Sâmbătă este potrivit -ți revizuiești bugetul de venituri și cheltuieli și -ți organizezi plățile pe care le ai de făcut pe facturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil primești bani, bunuri sau favoruri de la locul de munăa sau o rudă apropiată se te finanțeze bine. Duminică ar fi bine te relaxezi, visezi la o vacanță pe meleaguri îndepărtate sau te orientezi spre a te pregăti, a învăța ceva necesar în segmentul profesional.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Săgetător

Toate bune și frumoase la sfârșitul acestei săptămâni, până la capitolul relații parteneriale și bani, bunuri comune cu partenerul de viață și colaboratorii. Se pare ai cheltuit mult fie pe instruirea ta profesională, pentru imaginea ta personală, fie pentru a sprijini cumva material locul de muncă în care activezi sau îți dorești activezi. Mentalul este confuz și există posibilitatea intri în polemici fară rost. Acceptă și opiniie sau sfaturile altora!

Capricorn

Ar fi bine te odihnești pe îndelete în zilele acestui weekend. Energia vitală este fluctuantă și astfel riști gafezi serios dacă te implici în activități care necesită efort fizic și mental prelungit. Se pot accentua neplăceri specifice aparatului respirator și segmentelor digestive. Vorbește puțin, strictul necesar și tine cont de sfaturile altora. Unii chiar vor dori te ajute în rezolvarea chestiunilor tale personale și ar trebui profiți, politicos, de acest lucru.

Vărsător

Orientează-ți eforturile spre activități recreative, distrează-te, râzi cu poftă la cele mai mici glume ale celorlalți și pur simplu impune-ți să fii vesel și să-ți cultivi umorul. Sigur există tesiuni în relațiile cu ceilalți și primești multe și mărunte provocări, însă, ia partea bună a lucrurilor și învață ceva din fiecare experiență ivită la finalul acestei săptămâni. Este vremea -ți remodelezi personalitatea și te iei mai puțin în serios.

Pești

Relațiile familiale, ambientul casei, întâlnirea cu neamurile dragi sunt teme importante în această perioadă și ar fi bine te orientezi mai mult spre aceste segmente de viață. Chiar dacă există animozități între tine și cei dragi, acum ai posibilitatea le atenuezi și dezvolți părțile bune ale oricărei relații sau situații familiale. Îngrijește-ți sănătatea și fii prudent și la relațiile profesionale care, încet dar sigur se deriorează.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇