Horoscop de weekend: 19 - 20 decembrie

Horoscop de weekend: 19 - 20 decembrie

Berbec

La finalul acestei săptămâni, unii prieteni și așa-ziși protectori vor dispărea definitiv de pe scena vieții tale. Totodată grupurile, asociațiile, organizațiile care te intereseau până nu demult, acum vor trece în umbră. Interesul tău se va muta pe relațiile cu cei apropiați, dar mai ales pe talentele tale native. Sunt momente excelente de a te pune în valoare și de a prezenta celor dragi intențiile tale de viitor.

Taur

Domeniul profesional va cunoaște un final important în acest weekend. Ți se pot retrage funcții, responsabilități sau pur și simplu se termină o colaborare care durează de mult timp. Imaginea ta în ochii lumii se va schimba și depinde doar de tine ce vei oferi de acum încolo celorlalți. Astrele îți recomandă îți muți centrul de interes pe familie și casă. Doar cei dragi și apropiați te susțin.

7/16 Vibrația numerologică a lunii decembrie 2020. Legământul lui Dumnezeu

Gemeni

Finalul acestei săptămâni este favorabil elevării spirituale. Îți sunt favorizate relațiile cu străinătatea și cu oameni alături de care împărtășești aceleași idealuri și vise despre viață. Astrele îți favorizează deschiderea conștiinței către noi orizonturi. Planifică studii și cercetări pe termen lung, necesare atât în domeniul profesional, cât și pentru propria ta dezvoltare spirituală.

ADVERTISING

Rac

Se anunță finalul unei etape de câștig din partea altora în acest weekend. Se lămuresc aspectele legate de o moștenire, de un partaj sau primești ultimele favoruri, ultimii bani de pe urma unei colaborări. Accentul financiar se muta pe veniturile din munca ta proprie. Alcătuiește planuri viabile legate de cheltuieli, investiții sau împrumuturi. Se recomandă prudență.

Leu

Sectorul partenerial merită toată atenția la finalul acestei săptămâni. Se vor încheia colaborările vechi și toate acțiunile comune cu alții, care în ultimul timp deveniseră neprofitabile. Lasă grijile deoparte, detașează-te de iureșul cotidian și pregătește-te serios pentru următoarele parteneriate. Se conturează la orizont colaboratori noi, alături de care vei avea succese remarcabile.

Mesajul Îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2020. Recuperare

Fecioară

Se conturează încheierea unei etape profesionale în zilele acestui sfârșit de săptămână. Din umbră, mâna divină aranjează zarurile astfel încât purcezi pe un drum diferit, poate chiar o nouă activitate profesională într-un domeniu cu totul și cu totul nou. Lasă temerile deoparte, care sunt firești de altfel în asemenea momente, și ai încredere întregul Univers îți pregătește lucruri minunate.

ADVERTISING

Balanță

Iubirea sub toate formele ei va capăta alte conotații pentru tine, începând cu aceste zile de weekend. Cu toate s-ar putea ca o relație sentimentală se încheie sau te necăjească profund, vei avea o forță uriașă de a depăși totul și de a te pregăti pentru noi relații. Creativitatea îți este scoasă la lumină, fiind posibil decizi abordarea unui hobby care mai tărziu va deveni o sursă reală de venituri și realizări mărețe.

5- VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

Scorpion

Relațiile cu familia, cu neamurile se reconfigurează la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții interesante, lămuritoare vizavi de relațiile cu părinții în mod special. Pe de altă parte, unele informații te pot necăji, însă ai nevoie de ele pentru a porni pe un nou drum în viață. Te poți muta și de asemenea, poți face planuri de achiziționare a unor bunuri patrimoniale valoroase.

ADVERTISING

Săgetător

Unele relații cu neamurile sau cu prietenii apropiați se vor încheia definitiv la finalul acestei săptămâni. Greu de înțeles care sunt motivele, însă cert este sufletul tău are nevoie de personaje noi în preajmă, care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. O călătorie scurtă îți poate aduce neplăceri, așa încât ar fi bine călătorești numai dacă este absolut necesar.

Capricorn

Veniturile tale din munca desfășurată la serviciu sunt principala temă din acest sfârșit de săptămână. Fie se schimbă condițiile de lucru, fie salarizarea, fie afli informații legate de încheierea unei activități care îți aducea bani și favoruri. Dar, se conturează forme noi de câștig din partea partenerului de viață sau de pe urma unor colaborări de scurtă durată. Dozează-ți eforturile, pentru energia vitală este slabă.

Vărsător

Weekend-ul acesta este important pentru tine, deoarece ți se deschid posibilități noi de transformare la toate nivelurile ființei și vieții tale. Ești ajutat de astre renunți la vechile tipare comportamentale, la concepțiile neconforme cu realitatea și să te orientezi către orizonturi noi. Ești emotiv, subiectiv și destul de recalcitrant. Tu ești declanșatorul unor conflicte sau discuții zgomotoase. Controlează-ți stările și reacțiile!

Pești

Zilele acestea se recomandă introspecție, retragere din iureșul cotidian și odihnă din plin. Mentalul profund îți este răscolit, gândurile îți zboară de la una la alta, iar sufletul tău suferă în taină. Sunt momente favorabile unui dialog interior. Analizează pe îndelete ce se petrece în preajma ta și trasează-ți noi planuri de acțiune. Renunță la relațiile și colaborările care îți displac.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇