Horoscop de weekend: 18-19 iulie

Horoscop de weekend: 18-19 iulie

Berbec

Se conturează călătorii pe distanțe scurte, însă toate cu un scop precis. Fii prudent, evită graba și controlează-ți nervozitatea! De asemenea, întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat pot fi frecvente.

Vorbește strictul necesar, pentru că există riscul să povestești aspecte mai puțin plăcute despre tine și activitățile tale. Relaxează-te, înconjoară-te de lucruri frumoase și de oameni de încredere, dar de bună calitate.

Taur

Weekend-ul aduce cheltuieli neașteptate, fie pentru prieteni, fie pentru demersuri socio-profesionale. Evită cheltuielile nefondate, pentru că există riscul să pierzi.

Necunoscutul și neprevazutul domnesc, deocamdată, în acest sector de viață. Încearcă să rezolvi doar ce simți că se poate, pentru că problemele de fond se vor rezolva în alte momente. Sunt posibile cadouri sau recompense bănești. Rezervă momente pentru relaxare!

ADVERTISING

Prof. Dumitru Constantin Dulcan, despre coronavirus: „Trebuie să ne învingem frica, vibrația ne situează sub cea a virusului”

Gemeni

Ești foarte energic la finalul acestei săptămâni, astfel că vei fi tentat să te implici în multe și mărunte, utile sau nu ție. Se recomandă prudență, calm, răbdare, iar la nevoie apelează la sprijinul celor apropiați.

Sănătatea este precară, astfel că ar fi bine să eviți eforturile solicitante și oamenii zgomotoși. Odihnește-te, ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta și implică-te numai în activitățile care îți fac plăcere și sunt de folos ție sau celor dragi.

Rac

Ai nevoie, în zilele acestui weekend, de retragere din forfota cotidiană. Chiar dacă ceilalți și evenimentele din preajma ta îți solicită prezența, totuși nu îți poți dezlipi atenția de la sufletul tău.

Indicat este să dai curs doleanțelor tale interioare, pentru că există aspecte sufletești ce trebuie lămurite acum. O analiză atentă a propriei persoane este bine venită. Sunt posibile stări confuze, îngrijorătoare, însă au rolul de a te elibera de poverile acumulate.

ADVERTISING

Leu

Foarte dinamice sunt relațiile cu prietenii la finalul acestei săptămâni. Ar trebui să fii atent la tot ce vine din partea lor. Misterul ce învăluie acest segment de viață și activitate este accentuat.

Poți primi diverse vești, sfaturi sau îndemnuri ce îți sunt de folos. Cumva aceste relații depind de bani, bunuri sau moșteniri. Renunță la persoanele care te solicită prea mult sau care îți pun bețe în roatele planurilor tale. Odihnește-te și detașează-te de toate!

Cum plătești munca celorlalți și ce creează asta în viața ta

Fecioară

Socializarea este activitatea de bază la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile situatii conflictuale, greu de definit, fiind nevoie de multă prudență, discernământ, răbdare și calm.

Evită discuțiile contradictorii și respectă regulile, normele, legile oriunde te-ai afla și în orice situație. Rezervă momente pentru odihnă și dialoguri amicale cu cei dragi. Primești susținere bună din partea apropiaților, astfel că poți avea încredere în sfaturile lor.

ADVERTISING

Balanță

Finalul acestei săptămâni îți aduce posibilități deosebite de a-ți rafina sufletul și de a-ți goli mintea de gândurile neplăcute. Nimeni și nimic nu îti poate abate eforturile de la propria ta persoană.

Călătoriile și planurile de studii reprezinte subiecte pe care le vei lua în calcul de acum încolo. La momentul potrivit, toate lucrurile se vor desfășura conform hotărârilor divine. Sunt posibile răsturnări de situație, însă le vei depăși cu bine.

Scorpion

Intevin discuții pe teme financiare și materiale la sfârșitul acestei săptămâni, cu neamurile, partenerul de viață și cei de afaceri sau colaboratorii. Este vorba mai mult despre aspectele deja cunoscute, care acum se cer lămurite sau rezolvate.

Reorganizarea planurilor de investiții, cheltuieli și economii este bine venită. Este posibil să întâmpini oprobiul celorlalți vizavi de ideile și soluțiile propuse de tine, dar bine ar fi să nu cedezi.

IULIE, cea mai buna luna pentru a ne echilibra viata. Vibratia numerologica 11/2

Săgetător

Weekend-ul aduce o bogată paletă de relații cu ceilalți. În orice tip de colaborare sunt posibile răsturnări de situație spectaculoase. Misterul este prezent, dar atât cât să dea farmec ambientului.

Dinamica apărută în preajmă te va îndemna să iei decizii ferme. Prudență, răbdare, toleranță! Se poate pune problema banilor cheltuiți în comun. Sunt aspecte importante, așa că indicat ar fi să te mobilizezi la maxim si să acționezi în consecință.

Capricorn

Muncă, muncă și iar muncă la sfârșitul acestei săptămâni. Este posibil sa ai senzația că muncești în gol, iar activitățile desfășurate parcă stau pe loc. Lucrează atât cât trebuie, dozându-ți la maxim eforturile și timpul.

Situația fnanciară începe să se îmbunătățească. Preocupă-te doar de îndatoririle tale. Sănătatea pune ceva probleme, însă analizele și consultațiile medicale din această perioadă pot necesita o a doua opinie. Există riscul unor erori de diagnostic sau de procedură.

Vărsător

Atenția îți va fi atrasă de segmentul amoros la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile răsturnări de situație deosebite, astfel că recomandabil este să fii prudent și prezent atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii.

Canalizează-ți energiile spre activități recreative sau spre un hobby. Nemulțumirile afective existente ar fi bine să le dizolvi și să nu le înmagazinezi în sufletul sau trupul tău. Vor veni și vremuri mai bune!

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie – 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

Pești

Activitățile domestice și relațiile familiale sunt reprezentative pentru sfârșitul acestei săptămâni. Ambientul familial este destul de tensionat, așa încât este bine să fii prudent, tolerant și să eviți critica și pălăvrăgeală.

Sunt o mulțime de lucruri ce trebuie rezolvate în acest sector de viață și trebuie să iei atitudine. Ai grijă de sănătate și odihnește-te regulat! Serile, detașează-te de cotidian și fii alături de persoanele dragi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇