Horoscop de weekend: 17 - 18 iulie

Horoscop de weekend: 17 - 18 iulie

Berbec

Ocupă-te pe îndelete de partenerul de viață. Foarte ușor se pot isca discuții aprinse fie din cauza copiilor, fie a hobby-urilor tale. Ți se poate reproșa că îți neglijezi jumătatea și că te ocupi de orice altceva.

Totodată ar fi bine să arunci o privire și la colaborările în care ești implicat, pentru că există hibe ce trebuie înlăturate. Dorința ta de izolare de restul lumii este evidentă și deranjantă pentru ceilalți.

Taur

Treburile de rutină vor continua și în acest weekend. Fie că este vorba despre sfera domestică, fie despre sfera profesională, ești foarte absorbit de ceea ce faci.

Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât evită provocările celorlalți și ocupă-te doar de treburile tale.

Sănătatea este vulnerabilă. Bine ar fi să-ți dozezi eforturile și să-ți rezervi momente de odihnă. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale! Cu puțin efort vei reuși să depășești momentele neplăcute.

Gemeni

Persoana iubită sau copiii îți pot crea neplăceri la sfârșitul acestei săptămâni. Motivul disputelor este legat de anturajul în care se învârt și de faptul că sunt frecvent pe drumuri.

Bine ar fi să provoci o discuție deschisă și să spui direct și la obiect ce te nemulțumește. Temerile tale vizavi de cei dragi sunt fondate, deoarece există factori riscanți legați de acțiunile întreprinse de ei.

ADVERTISING

Rac

Finalul săptămânii este favorabil treburilor gospodărești. Ai avea spor și succes la curățenii generale, reparații curente și reamenjări interioare. Pot intra în discuție achiziționarea unor bunuri patrimoniale și se pare că ai și bani pentru astfel de cumpărături.

Nostalgia copilăriei și amintirea năzbâtiilor ei sunt la cote înalte. Ar fi bine să vorbești sau să te întâlnești cu neamurile și cu prietenii dragi, ostoindu-ți astfel dorul de trecut.

Leu

Este posibil să pleci în călătorii pe distanțe scurte. Într-un anume fel ești o mică vedetă printre apropiați, deoarece ești șarmant, iar povestirile tale încântă pe toată lumea. Fii prudent în vorbe și fapte, pentru că ceilalți vor reține mult și bine tot ce este legat de tine.

O rudă sau un prieten apropiat îți poate solicita ajutorul. Fie că este vorba de sfaturi, fie despre un ajutor material, ar fi bine să eviți implicarea emoțională.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Sunt momente favorabile pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Ești destul de îngrijorat din cauza banilor, însă mâna divină îți oferă toate darurile de care ai nevoie, ba chiar și un surplus.

Tot ce este legat de regimul muncii, cu accent pe câștigul aferent, este supus fluctuațiilor. Bine ar fi să-ți remodelezi în permanență concepțiile și atitudinea față de acest segment de viață și activitate, altfel existând riscul apariției problemelor de sănătate.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

Balanță

Energia de care beneficiezi la sfârșitul acestei săptămâni este la cote mari și ar trebui să o canalizezi în activități care presupun efort fizic și mental. Ai avea succes la cumpărături pentru înnoirea garderobei, la exerciții fizice la o sală, la tratamente de îngrijire corporală și la începerea unei diete de sezon.

Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești la planuri noi de viață și la o abordare diferită a evenimentelor cotidiene.

ADVERTISING

Scorpion

Zilele acestea ar fi bine să fii cât mai retras. Energia vitală este la cote minime, iar organismul obosit. Segmentele capului și cele ale sistemului renal sunt vulnerabile, de aceea, fii prudent și îngrijește-te mai mult.

De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că diagnosticul și recomandările ar putea fi eronate.

Pe de altă parte, tensiunile din sfera muncii se acutizează, aspect căruia este bine să-i acorzi atenție.

Săgetător

La finalul acestei săptămâni se întrezăresc întâlniri și discuții cu prietenii. Tensiunile mocnesc în umbră, de aceea, fii prudent. Ar fi bine să nu-ți divulgi planurile de viitor, pentru că unii ar putea să profite de pe urma lor.

Roiește în jurul tău un protector important, care îți va oferi informații prețioase legate de sfera profesională. Tema principală a acestor zile pare a fi legată de banii și bunurile pe care le deții în comun cu partenerul de viață sau de afaceri.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

Capricorn

Weekendul anunță evenimente cu multă lume. Ochii și urechile celorlalți sunt ațintite asupra ta, de aceea, ai mare grijă cum te prezinți. Unii te vor provoca destul de mult. Alege-ți cuvintele cu grijă și vorbește doar atunci când ești întrebat.

O discuție cu un șef sau cu reprezentantul unei instituții oficiale te poate pune într-un con de umbră. Partenerul de viață sau cei de afaceri te sprijină puțin și în orice moment îți pot crea neplăceri.

Vărsător

Zilele weekendului îți aduc discuții și întâlniri cu persoanele aflate departe de granițele țării. Unele informații te pot necăji, însă ai răbdare și încredere că timpul lucrează în favoarea ta.

Ar fi bine să te gândești la propria ta instruire personală și profesională. Daca ești implicat în vreo formă de instruire sunt posibile altercații cu profesorii, instructorii sau colegii. Traversezi o perioadă delicată vizavi de relațiile cu ceilalți și foarte ușor se pot isca controverse.

Dacă tot întrebi pe cineva cum se simte sau ce mai face, lasă-l să și răspundă

Pești

Evenimentele acestor zile te vor duce în segmentul banilor și bunurilor administrate în comun cu un partener de viață sau de afaceri. Există nemulțumiri serioase în acest sens, pentru că tu muncești mult, iar ceilalți se pare că profită de pe urma eforturilor tale.

Verifică achitarea taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din activitatea desfășurată la un serviciu fluctuează, de aceea, fii prudent. Recomandabil este să cheltuiești strictul necesar.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇