Horoscop de weekend: 17 - 18 aprilie

Horoscop de weekend: 17 - 18 aprilie

Berbec

Familia și locurile natale sunt preocupările tale principale din acest weekend. Vor exista și neînțelegeri, poate reproșuri, discuții aprinse în mod special cu persoanele vârstnice, dar cu răbdare și bunăvoință vei reuși să aplanezi totul. Este vremea amintirilor din copilărie și a depănării poveștilor de familie. Informațiile aflate îți vor fi de mare folos cât de curând.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Taur

Călătorii scurte și multe dialoguri cu persoane din anturajul apropiat se conturează în zilele acestui final de săptămână. Sunt posibile neînțelegeri, discuții contradictorii și diverse obstacole în ceea ce îți planifici, dar sunt șanse de îmbunătățire a oricărei neplăceri. Energia perioadei te poate ajuta să înțelegi evenimentele în care ești implicat, dincolo de aparențe.

Gemeni

Cheltuiești mult în acest weekend, fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe cadouri și mofturi. Ambianța perioadei te îmbie să pregătești bucate alese pentru cei dragi, dar îți va plăcea să-ți răsfeți și tu simțurile cu festinurile de sezon. Fii cumpătat în toate, pentru că există riscul să cheltuiești prea mulți bani și prea multă energie vitală. Cei dragi îți sunt alături.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 25 aprilie 2021

Rac

Un weekend deosebit în care este bine să te retragi în locuri liniștite, să te gândești pe îndelete la tine și la planurile tale de viitor. Atmosfera liniștită din preajma ta îți va aduce aminte de locurile copilăriei și de oamenii care, într-un fel sau altul, ți-au marcat existența. Bucură-te de tot ce ai și lasă-te purtat de evenimente. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să odihnești conștient.

Leu

Zile bune la acest final de săptămână pentru odihnă, discreție și orientarea eforturile spre cele sfinte. Stările tale de spirit sunt amestecate, iar celorlalți le este dificil să-ți intre în voie. Cum toată lumea din preajma ta petrece într-un fel sau altul, ar fi bine să te alături și tu celor dragi, atât cât poți. Sănătatea este vulnerabilă, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine.

Oracolscop 11- 17 aprilie 2021

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă prieteni, dar și personaje noi. Evenimentele se succed cu repeziciune, astfel că la un moment dat îți poate părea dificil să ții pasul cu atâtea discuții sau acțiuni comune propuse de unii și de alții. Prudență, deoarece există riscul să apară controverse și neplăceri privitoare la sănătatea celor dragi. Relații cu străinătatea.

Balanță

Un sfârșit de săptămână în care vei fi înconjurat de multă lume. Pare că este sărbătoare, toată lumea este veselă, astfel că vei fi antrenat, fără să-ți dai prea bine seama, într-un carusel de stări, trăiri, senzații, emoții dar și de evenimente greu de urmărit. Alege-ți cu grijă vorbele și faptele. Unii te urmăresc atent, sunt buni observatori, existând astfel riscul să ți se șifoneze imaginea publică.

Scorpion

Zilele astea de weekend îți aduc aproape persoanele aflate în străinătate sau tu te hotărăști să călătorești în ținuturi îndepărtate. Bucură-te de atmosfera liniștită din preajma ta, fii alături de cei dragi și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Gândurile neliniștitoare pot fi frecvente, însă le poți contracara privind numai partea plină a paharului. Prudență și măsură în toate!

Săgetător

Finalul acestei săptămâni predispune la cheltuieli și discuții ample privitoare la banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Chiar dacă este weekend și multă lume petrece sau se odihnește, ție îți va fi dificil să te desprinzi de materialismul cotidian. Relaxează-te, bucură-te de ce ai, lăsând deciziile și discuțiile importante pentru zilele următoare. Fii cumpătat în toate!

Capricorn

Relațiile cu ceilalți par anoste la sfârșitul acestei săptămâni, însă este vorba despre faptul că fiecare are treburile sau gândurile sale. Pentru că este weekend și este liber, frumos și sănătos ar fi să profiți de asta. Lasă-te animat de gânduri mărețe și bucură-te de tot ce te înconjoară. Chiar dacă apar tensiuni sau situații controversate, cu puțin efort și bunăvoină le poți depăși cu brio.

Vărsător

Ești atras de mesele festive care abundă de fructe și legume proaspete. Perioada te predispune la activități de rutină alături de cei dragi. Însă, printr-un joc interesant al sorții, este posibil să desfășori și activități profesionale, de tipul celor de la locul de muncă sau pur și smplu să fii nevoit să mergi la serviciu așa pe nepusă masă. Se recomandă prudență, calm, răbdare!

Pești

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce în preajmă persoane dragi, copii și prieteni vechi. Chiar dacă poate nu toate discuțiile sau situațiile sunt pe placul tău poți depăși orice disonanță prin tact, diplomație și generozitate. Fiecare are problemele sale, astfel că evită să ai așteptări din partea cuiva. Tu dăruiește fără rezerve și ai încredere că totul îți va fi înapoiat la momentul potrivit.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!