Horoscop de weekend: 16 - 17 octombrie

Horoscop de weekend: 16 - 17 octombrie

Berbec

Rezervă aceste zile de weekend pentru odihnă, relaxare, detașare de forfota cotidiană. Atât sufletul, cât și trupul tău au nevoie de relaționare cu lumile spirituale, de meditație profundă. Adoptă o dietă ușoară, plimbă-te în aer liber, vizitează locuri sfinte și stai de vorbă numai cu persoanele dragi și de încredere. Niscai gânduri legate de bani te pot necăji din când în când. Mută-ți atenția de la ele, pentru că sunt subiective.

Taur

Îți este foarte dorită și apreciată compania la finalul acestei săptămâni. Farmecul personal, pe care îl emani, va atrage mulți susținători în plan socio-profesional. Totuși, mentalul tău este vulnerabil, existând riscul să îți fluctuteze mult energia vitală. De aceea, modelează-ți comunicarea, acțiunile astfel încât să te simți confortabil. Pe de altă parte, ți-ar prinde bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 octombrie

Gemeni

Ești în centrul atenției multor persoane, fie că este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. Cumva în umbră se țes posibilități noi de avansare în carieră. Totul este să lași graba deoparte, entuziasmul momentului și să te gândești pe îndelete la ceea ce îți dorești cu adevărat în acest sens. Cel puțin în acest weekend ai grijă să-ți rezervi momente de liniște și detașare de cotidian, alături de cei dragi.

ADVERTISING

Rac

În aceste zile de weekend ești interesat de studii, călătorii îndepărtate, subiecte deosebite, ieșite din tiparele cotidiene. Minunat este că anturajul în care te vei afla va dori să te asculte și să învețe din experiența ta de viață. Ești un povestitor talentat, pragmatic și astfel atât tu, cât și ceilalți veți beneficia de un schimb de informații folositor tuturor. Însă este bine să ai răbdare și să-i lași și pe alții să își expună opiniile, fară să-i critici.

Leu

La sfârșitul acestei săptămâni temele principale de gândire și discuție vor fi legate de banii și bunurile comune cu alții. În primul rând, este bine să ai în vedere achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. Posibil să primești bani sau măcar informații deosebite legate de o colaborare. Un ajutor material nesperat se va contura la orizont, când te aștepți mai puțin. Însă ferește-te de speculații financiare sau preluarea unor cheltuieli care te depășesc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Atenția și eforturile îți vor fi atrase la sfârșitul acestei săptămâni de către partenerul de viață sau de cei de afaceri. Îți sunt favorizate dialogurile, lămurirea chestiunilor legate de activități și îndatoriri comune. Pe de altă parte, este bine să trasezi direcții noi legate de viața comună cu partenerul de viață. Renunță la relațiile și situațiile care îți displac sau care îți consumă prea mult resursele materiale, morale, energetice.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

Balanță

Reevaluează-ți poziția în cadrul grupului de lucru de la serviciu. De asemenea, este bine ca la finalul acestei săptămâni să te gândești pe îndelete cât ești de mulțumit de actualul tău loc de muncă. Cu siguranță este loc pentru îmbunătățiri. Acum sunt momente excelente de a trasa, chiar și imaginar, variante noi de lucru. Îndrăznește să visezi la lucruri mărețe, dar visează-le cu toate amănuntele. Și astfel se vor materializa la momentul potrivit.

ADVERTISING

Scorpion

Finalul acestei săptămâni este favorabil relaxării alături de persoana iubită și de copii. Chiar dacă îndatoririle profesionale sau partenerul de viață îți răstoarnă planurile dorite de tine, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te descurci cu toate. Duminica mai ales ai succes în activitățile sociale, alături de cei dragi. Evită excesele de orice fel, pentru că sănătatea este vulnerabilă și oricând te poate necăji.

Săgetător

Chiar ai nevoie să te odihnești în zilele acestui weekend, acasă, printre cei dragi. Ai succes în rezolvarea treburilor gospodărești. De asemenea, vor intra în sfera ta de interes și alcătuirea planurilor de redecorare a locuinței și de achiziționare a unor bunuri patrimoniale de valoare. Neplăcerile pot apărea de la cheltuieli comune și de la starea de sănătate a unor membri ai familiei. Rezolvă mai întâi prioritățile segmentului domestic!

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

Capricorn

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce în preajmă multe persoane dragi din anturajul apropiat. Chiar sunt momente excelente pentru discuții amicale, ieșiri în natură, excursii, vizite atât la tine acasă, cât și tu îi poți vizita pe alții. Minunat este că toată lumea îți va recunoaște talentele native și vei fi ascultat cu interes. Vorbești frumos, plin de emoție, reușind să povestești subiecte interesante și de actualitate.

Vărsător

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție capitolul financiar, în special segmentul veniturilor tale obținute dintr-o activitate profesională. Pe de altă parte, se vor ivi pe neașteptate cheltuieli, fie pe cadouri pentru cei dragi, fie pentru casă sau pentru a ajuta un membru al familiei. Fii prudent în vorbe, deoarece fară să îți dai seama îi poți necăji pe ceilalți cu tonul folosit. Ferește-te de cheltuilele nefondate!

Oracolscop 11- 17 octombrie 2021

Pești

În zilele acestui final de săptămână ești pus pe fapte mari. Vrei să demarezi proiecte gândite demult, să schimbi multe în viața ta, dar mai ales relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Selectează-ți cu grijă vorbele și gesturile, pentru că foarte ușor ceilalți pot riposta. Cel mai bine ar fi să te ocupi numai de treburile tale personale și să lași în pace pe toată lumea. Trasează noi direcții profesionale și o conduită pe măsură.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇