Horoscop de weekend: 16 - 17 ianuarie

Horoscop de weekend: 16 - 17 ianuarie

Berbec

La finalul acestei săptămâni ești retras și orientat mai mult către ale tale. Sănătatea este vulnerabilă și nu îți sunt recomandate activitățile care necesită efort fizic sau intelectual. Ar fi minunat te ocupi de un hobby sau stai mai mult în preajma persoanei iubite sau a copiilor. Duminica îți aduce mai multă energie vitală și poftă de a te implica în diverse activități alături de ceilalți.

Conjuncțiile lui Mercur cu Saturn și Jupiter în semnul Vărsătorului, în cuadratură cu Uranus- ianuarie 2021. Tensiuni personale și sociale

Taur

Discuțiile și întâlnirile de sâmbătă vor lăsa o amprentă importantă în sufletul tău pentru câteva zile. Traversezi o perioadă în care respingi tot ce vine din partea celorlalți, însă cele mai afectate relații sunt cele din zona socio-profesională. Sfaturile și informațiile pe care le primești la acest final de săptămână, vizavi de ceea ce se petrece în zona amintită, ar trebui le notezi.

Gemeni

Sâmbătă este rost de întâlniri și dialoguri la nivel înalt, fie cu membrii familiei, fie în domeniul socio-profesional în care activezi ai programat, mai demult, un eveniment deosebit. Energia vitală este la nivel scăzut și îți este greu susții discursuri prea lungi. Duminică sunt momente favorabile pentru agape cu prietenii. Totuși, foarte ușor se pot ivi neplăceri sau discuții frivole.

Analiză Numerologică 2021: surprize, surprize și iar surprize!

ADVERTISING

Rac

Finalul acestei săptămâni îți aduce informații prețioase legate de străinătate. Este posibil călătorești peste mări și țări, fie în scop turistic, fie la studii, fie datorită unei delegații ivite pe neașteptate la serviciu. La prima vedere se pare te împotrivești, însă ai răbdare, pentru situația se va aranja în folosul tău. Duminică se întrezăresc activități sociale cu multă lume.

Leu

Weekend-ul aduce discuții aprinse pe tema banilor și bunurilor pe care le administrezi și folosești împreună cu partenerul de viață, de afaceri sau cu neamurile. Se pare primești sfaturi și îndemnuri legate de aceste chestiuni, însă nu-ți sunt pe plac. Totuși, ascultă și părerile celorlalți și evită iei decizii majore zilele acestea. Important este -ți achiți la zi datoriile și cheltuiești strictul necesar.

Venus în Capricorn, 8 ianuarie- 1 februarie 2021. Nu, nu mai "merge și așa"!

ADVERTISING

Fecioară

Relațiile parteneriale se cer reconfigurate. De ceva vreme persistă aspecte neplăcute în colaborările cu ceilalți, fie este vorba despre partenerul de viață, fie este vorba despre colaboratorii profesionali. Ai idei bune, gândirea îți este foarte activă, însă ai grijă, pentru este foarte posibil să fii prea critic și subiectiv. Este adevărat și ceilalți au hibele lor, însă tu privește doar partea bună a lucrurilor.

Balanță

Ești tentat te afunzi în activitatea de la serviciu sau în treburile de rutină ale casei, la finalul acestei săptămâni. Dozează-ți eforturile, odihnește-te mai mult și hrănește-te sănătos. Duminică este nevoie te ocupi de activități împreună cu ceilalți.

Horoscopul lunii ianuarie 2021

Scorpion

Zilele acestea îți aduc tumult în relațiile sentimentale. Fie este vorba despre persoana iubită, fie despre copii, este greu ajungeți la un consens. Ar fi bine să-i antrenezi pe cei dragi în activități creative, recreative sau pur și simplu inițiezi o agapă, la care inviți apropiații care plac tuturor. O discuție tainică cu un prieten îți poate aduce lămuriri importante legate de starea de spirit de la serviciu.

ADVERTISING

Săgetător

Weekend-ul este potrivit treburilor casnice și discuțiilor cu membrii familiei. Sunt posibile altercații cu cei dragi, pentru vorbești mult despre planurile tale profesionale, neținând cont de faptul și cei dragi au nevoie de prezența și de aportul tău în viață lor. Echlibrează-ți acțiunile, astfel încât ai grijă și de cei de acasă. Se conturează o perioadă cu multe răsturnări de situație în domeniul profesional și astfel tot la cei de acasă vei reveni.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Capricorn

Sâmbătă este posibil -ți continui câteva activități de la serviciu care nu suportă amânare. Depune eforturile necesare, pentru vine și plata aferentă la momentul potrivit. O discuție cu un prieten apropiat sau cu o rudă dragă îți va liniști sufletul, indiferent de tema discuției. Totuși, ar fi bine asculți mai mult și eviți -ți expui părerile și planurile de viitor. Duminică este potrivită pentru a lenevi acasă, printre cei dragi.

Vărsător

Weekend-ul îți aduce în atenție capitolul financiar. Faci calcule, verifici documentele financiare, alcătuiești liste de cumpărături strict necesare și te orientezi și către ajutoarele materiale pe care le poți obține fie de la partenerul de viață, fie de la rude sau colaboratori profesionali. Evită -ți bați capul prea tare, pentru răsturnările de situație vor fi frecvente la acest capitol.

Horoscopul anului 2021

Pești

Ești plin de toane și cu greu reușești te înțelegi cu ceilalți, mai ales sâmbătă. Ar fi indicat te ocupi doar de treburile tale, mergi la un salon de întreținere corporală sau hoinărești prin magazinele preferate cu cineva drag. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent. Duminică te vei simți mai bine, dar nu forță nota. O dieta sănătoasă și plimbările în aer liber ți-ar readuce bună dispoziție.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇