Horoscop de weekend: 15 - 16 ianuarie

Horoscop de weekend: 15 - 16 ianuarie

Berbec

Se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat la finalul acestei săptămâni. Sunt momente excelente de a schimba impresii, de a plănui excursii comune sau de a participa împreună la diverse cursuri și programe de dezvoltare personală sau profesională. Posibil că unele îndatoriri de serviciu să-ți modifice planurile.

Taur

Apar cheltuieli pentru o călătorie în străinătate sau pentru cursuri și programe necesare îmbunătățirii competențelor tale socio-profesionale. De asemenea, este nevoie să cheltuiești ceva bani și pentru traiul zilnic al celor dragi. Ferește-te de extravaganțe și de mofturile celorlalți! Serile acestor zile de weekend sunt potrivite activităților culturale.

Gemeni

La finalul acestei săptămâni ești dornic de a rezolva mai multe treburi, însă în secret plănuiești să verifici și bugetul cheltuielilor comune cu ceilalți. Stabilește-ți prioritățile, evită graba și, la nevoie, cere ajutorul celorlalți pentru a-ți ușura munca. Energia vitală fluctuează destul de mult. Astfel devii vulnerabil la efort și la capriciile semenilor din preajma ta.

ADVERTISING

Mercur retrograd ianuarie-februarie 2022

Rac

Ai nevoie de odihnă, introspecție și puțină lume sau deloc în preajma ta. Sunt zile bune pentru a te detașa de forfota cotidiană, de a te gândi pe îndelete la evenimentele din viața ta și nu în ultimul rând de a-ți trasa noi direcții de viitor. Îndrăznește să alcătuiești planuri mărețe, atât pentru domeniul personal, relațional, cât și pentru cel profesional.

Leu

Relaționarea cu prietenii, în aceste zile, îți aduce idei și soluții deosebite vizavi de activitatea profesională pe care o desfășori sau intenționezi să o desfășori. Chiar dacă la prima vedere te necăjești pentru că alții se bagă în treburile tale, la o a doua vedere vei observa că, de fapt, situațiile îți sunt favorabile. Ai încredere că astrele îți trimit doar ceea ce îți este de folos.

ADVERTISING

Fecioară

Ești în centrul atenției multora. Fie că te afli în anturajul profesional, fie acasă printre membrii familiei, cu toții vor aștepta de la tine sfaturi, idei, chiar și snoave. Ești amuzant, vorbești frumos, însă se simte și o doză de seriozitate, punctată din când în când în discursurile tale. Atenție că foarte ușor ți se poate deteriora imaginea publică.

Creează-ți ANUL 2022! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 16 Ianuarie 2022

Balanță

Aceste zile de weekend sunt potrivite activităților culturale, alături de membrii familiei. Fluctuațiile mentale sunt la cote mari, însă cu puțin efort și bunavoință vei reuși să-ți controlezi gândurile și dialogurile cu ceilalți. Este posibil să primești vești de la cineva din străinătate sau să te preocupe realizarea unei călătorii îndepărtate. Ai grijă de sănătate!

ADVERTISING

Scorpion

Se conturează discuții fructuoase legate de bani în acest weekend. Deocamdată, este nevoie să achiți tot soiul de facturi, taxe sau să faci diverse cumpărături pentru cei dragi. O călătorie ivită pe neașteptate sau ajutarea unei persoane din anturajul apropiat va necesita alta cheltuială. Dozează-ți atent bugetul, pentru că îl vei mari abia peste ceva vreme.

Săgetător

Relațiile parteneriale sunt interesante la finalul acestei săptămâni. Este bine să pui ordine și disciplină atât în relația cu partenerul de viață, cât și în cele socio-profesionale. Neplăcerile pornesc de la bani. Ceilalți, sub masca prieteniei, vin către tine și te implică în tot soiul de cheltuieli mai mult sau mai puțin necesare ție, dar folositoare lor.

Oracolscop 10 – 16 ianuarie 2022

Capricorn

S-ar putea să te copleșească fie treburile de rutină ale casei, fie cele de la serviciu la finalul acestei săptămâni. Este adevărat că ai un plan bine pus la punct de a-ți rezolva eficient treburile, însă energia vitală este slabă. Selectează-ți prioritățile și dozează-ți eforturile. Ar fi bine să te odihnești, să te înconjori de oamenii dragi și să dormi mai mult.

Vărsător

Sunt zile bune, în acest weekend, pentru a petrece alături de persoana iubită, de copii sau pentru un hobby. Cei dragi pot refuza planurile propuse de tine. Cu puțin efort și farmec personal vei reuși să îi molipsești cu entuziasmul tău de a vă bucura împreună de primul weekend din acest an. Evită excesele, pentru că sănătatea este slăbită.

Pești

Casa și familia sunt temele subliniate de astre în aceste zile de final de săptămână. Îți sunt favorizate treburile gospodărești, dar și dialogurile cu membrii familiei pe teme patrimoniale. Din partea unor prieteni îți pot veni ajutoare substanțiale în orice chestiune gospodărească. Însă, mai întâi de toate, ține cont de sugestiile și doleanțele membrilor familiei.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇