Horoscop de weekend: 12 - 13 septembrie

Horoscop de weekend: 12 - 13 septembrie

Berbec

Este nevoie să te ocupi de casă, grădină și de problemele membrilor familiei la sfârșitul acestei săptămâni. Verifică sursele de apă și situația bunurilor patrimoniale, trasează un plan de îmbunătățire a condițiilor domestice, însă ține cont și de sfaturile membrilor familiei. Prudență, răbdare, toleranță! Duminică este rost de distracții, dar nu forța nota.

7 planete retrograde: 1-=13 septembrie 2020. Poftiți în sala de așteptare cosmică!

Taur

Finalul săptămânii îți aduce în preajmă prieteni, cunoștințe, rude apropiate, fie că vin în vizită la tine, fie că mergi tu la ele sau călătoriți împreună într-o excursie. Se recomandă prudență, pentru că tensiunile existente între tine și ceilalți pot lua amploare și declanșa conflicte pe termen lung. Duminică, bucură-te de ambianța domestică și de treburile aferente.

Finaluri fără precedent! Atmosfera astrală septembrie 2020

Gemeni

Weekend-ul aduce cheltuieli necesare traiului cotidian, dar și informații privitoare la variante noi de îmbunătățire a veniturilor din activitatea profesională. Temerile legate de bani și bunuri sunt justificate, dar provocarea momentului constă în a învăța să ai încredere că Universul te sprijină necondiționat, dar prin metodele și mijloacele sale.

Marte retrograd: dezgroapă-ți viitorul din visul adormit!

ADVERTISING

Rac

Dificil să-ți intre cineva sau ceva în voie la sfârșitul acestei sptămâni. Numai tu îți poți gestiona stările de spirit și reacțiile, astfel încât să iasă în evidență doar partea ta minunată din suflet. Alege să te implici în activități reconfortante, ușoare, alături de oameni dragi și de încredere. Duminică apar cheltuieli diverse, dar fii cu băgare de seamă.

Leu

Finalul acestei săptămâni îți aduce o mare dorință de schimbare pe toate planurile. Totuși, deocamdată gândește-te pe îndelete, vizualizează-te în situații și relații fericite. Lasă acțiunea propriu-zisă pentru o altă perioadă favorabilă în acest sens. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber și cultivă în permanență gândirea pozitivă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Sunt momente favorabile pentru a privi obiectiv la situațiile și relațiile în care ești implicat. Sâmbătă este multă forfotă în preajma ta, însă duminică se lasă o liniște apăsătoare, ca și cum ceva te presează să-ți orientezi eforturile și atenția numai spre tine și ale tale. Profită de energia acestor zile și implică-te numai în acțiuni reconfortante.

Balanța

Sunt mulți cei care doresc să se afle în preajma ta în acest weekend, dar nu toți îți sunt ție de folos. Se pot ivi reuniuni de familie sau în mediul profesional în care activezi. Evită să vorbești prea mult! Unii te urmăresc atent, fiindu-le ușor să sesizeze fie lipsa controlului emoțional, fie superficialitatea afișată în cadrul discuțiilor importante.

ADVERTISING

Scorpion

Socializarea este activitatea de bază din acest weekend. Discuții cu persoane aflate în străinătate, planificarea unor călătorii de agrement, pentru studii sau pentru a lucra în țări străine, sunt aspectele care se evidențiază în mod special. Sunt momente bune pentru rafinare mentală, sufletească, pentru a aborda altfel viața și provocările ei.

Săgetător

Zilele acestui sfârșit de săptămână aduc gânduri neliniștitoare privitoare la bani, bunuri, moșteniri, partaje, câștiguri obținute din colaborări. Se pare că în ultima vreme, cei dragi și apropiați au tot profitat de pe urma agoniselilor tale, aspect care nu mai poate fi tolerat în continuare. În spatele situațiilor în care ești implicat există scopuri nu tocmai favorabile ție.

Capricorn

Discuții aprinse, cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii pe tema banilor și bunurilor comune, apar în acest weekend. Privește obiectiv la situațiile în care te afli și nu te lăsa impresionat de reprezentațiile oferite de cei din jur. Însă, ia aminte la ce ți se spune. Rezervă momente pentru odihnă și detașare de toate!

Vărsător

Ar fi bine să te ocupi de sănătate la finalul acestei săptămâni, chiar dacă ai multe și mărunte treburi cotidiene de rezolvat. Cei apropiați te pot ajuta foarte bine, doar că trebuie să le accepți sprijinul, ideile și poate niscai toane. Duminică intervin activități comune cu partenerul de viață sau ești solicitat într-o chestiune profesională. Odihnește-te mai mult!

Pești

Hobby-urile sunt cele mai indicate îndeletniciri în acest weekend. Oraganizează-ți programul astfel încât să-ți rămână suficient timp și resurse și pentru o acțiune dragă sufletului tău. Tumultul din segmentul amoros, dialogurile aprinse cu persoana iubită sau copiii te pot destabiliza emoțional, apect total neindicat. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇