Horoscop de weekend: 11 - 12 septembrie

Horoscop de weekend: 11 - 12 septembrie

Berbec

Finalul acestei săptămâni este potrivit revizuirii bugetului de venituri și cheltuieli. Sunt momente bune pentru a-ți selecta cheltuielile prioritare, mai ales cele comune cu alții: facturi, taxe, altele. Ar fi bine să aloci o sumă importantă de bani pentru îngrijirea sănătății tale. Duminică relaxează-te alaturi de prieteni, fie vizionând o piesă de teatru, vizitând un târg de sezon, fie participând la un curs de weekend. Temele neconvenționale, filozofiile de viață noi îți vor stârni interesul.

Taur

Sâmbătă, relația cu partenerul de viață este vulnerabilă. Sunt posibile discuții aprinse legate de copii și de organizare a timpului petrecut împreună. Este bine să ții cont de sugestiile partenerului și să te adaptezi situațiilor create. Duminică, rezervă-ți momente de relaxare și meditează la sensurile ascunse ale vieții. Vei descoperi lucruri interesante și de mare folos pentru a te descurca cu brio în evenimentele în care ești implicat. Ai grijă de buget!

Gemeni

Ce ar fi să lași toate treburile deoparte și să te ocupi numai de sănătatea ta. Tentația de a afunda fie în rezolvarea sarcinilor profesionale, fie în treburile gospodărești îți creează atât disconfort mental, cât și fizic. Chiar ai nevoie de odihnă, relaxare, o dietă corespunzătoare organismului tău. Ai încredere că zilele următoare îți vei rezolva foarte bine și ușor toate treburile restante. Duminică se întrezăresc activități comune cu alții. Implică-te cu drag!

Oracolscop 6 – 12 septembrie 2021

ADVERTISING

Rac

Relațiile sentimentale sunt foarte active în zilele acestui weekend. Însă, de la cheltuieli comune pot apărea neînțelegeri. Cei dragi vor încerca să te șantajeze emoțional, astfel încât să obțină de la tine cât mai multe și diverse foloase. Ar trebui să stabilești clar o limită financiară, care să fie respectată și de tine și de ceilalți. Însă, cu puțin efort și explicarea poziției tale vizavi de mofturile celor dragi, zilele acestui final de săptămână le vei petrece frumos și liniștit.

Leu

Casa și familia îți vor oferi, în aceste zile de weekend, liniște, siguranță și bună dispoziție. Chiar dacă există niscai tensiuni în relații, poate chiar și treburi gopodărești care te solicită mult, tot vor fi momente deosebite în care te vei bucura de segmentul familial. Ești un bun animator pentru a-i antrena și pe cei dragi în reuniuni comune cu rudele, prietenii sau cunoștințele apropiate. Hazul povestirilor tale va atrage, atât aplauzele celorlalți, cât și sprijinul lor necondiționat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Sâmbătă s-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri pe distanțe scurte pentru a-ți rezolva unele treburi profesionale sau personale restante. Dozează-ți eforturile și selectează-ți prioritățile, deoarece organsimul tău este obosit. Duminică, membrii familiei îți vor fi alături. Stai de vorbă cu aceștia și plănuiește pe îndelete schimbări majore în casă, dar și activități recreative agreate de toată lumea. Întâmpină cu încredere propunerile celor dragi.

Luna nouă în Fecioară, 7 septembrie 2021. Noi modalități de vindecare

Balanță

Weekend-ul îți aduce cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian. Însă este posibil să aloci o sumă importantă de bani fie unei excursii de scurtă durată, fie unui curs de instruire planificat mai demult. Lasă grijile deoparte, deoarece te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile ivite. Duminică, bucură-te de compania persoanelor din anturajul apropiat. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante. Dar, lasă-i și pe ceilalți să vorbească.

ADVERTISING

Scorpion

Ai un farmec deosebit la sfârșitul acestei săptămâni. Însă ești capricios, iar celorlalți le este greu să-ți intre în voie. Controlează-ți reacțiile și fii deschis relaționării cu semenii. Sunt momente bune pentru a-ți propune un stil de viață nou, un program cotidian care să includă scurte plimbări în aer liber, dar și apropierea de oameni deosebiți și de bună calitate. Posibil să cheltuiești ceva bani pe lucruri necesare traiului cotidian. Dar îți poți permite și niscai mofturi!

Săgetător

Sâmbătă, odihnește-te, înconjoară-te numai de cei dragi și lasă grijile deoparte. Posibil ca frământările tale sufletești să fie legate de segmentul profesional și de veniturile pe care le obții de pe urma eforturilor depuse în câmpul muncii. Este o perioadă de transformări profunde în structura ființei tale și de aceea ești ceva mai sensibil față de cum te știai tu sau ceilalți. Duminică te vei simți mult mai bine. Ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta!

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2021: Revizuiri și finaluri clare!

Capricorn

Întâlnirile și dialogurile cu prietenii sunt frecvente. Vei primi sfaturi bune, informații prețioase, dar și remarci mai puțin plăcute. Totuși ia aminte și gândește-te pe îndelete la fiecare expresie așa-zis neplăcută. Pentru că deocamdată, ești interesat de aspectele spirituale ale vieții este mai dificil să te implici în dialoguri cu teme comune. Însă, pentru că ceilalți sunt dornici să îți fie în preajmă, depune un efort și coboară din turnul tău de fildeș. Te vei bucura din plin!

Vărsător

Orientează-ți eforturile spre prieteni, dar și spre persoanele din anturajul socio-profesional. Participă cu inima deschisă la întâlniri, discuții, chiar dacă unii te vor provoca pe teme oarecare. Vei reuși să răspunzi cu ușurință, farmec și inteligență la orice și oricui. Pe de altă parte, schimbul de replici de la finalul acestei săptămâni îți vă mări încrederea în forțele tale și chiar îți poate aduce propuneri de colaborare deosebite.

Pești

Dacă sâmbătă ești visător, preocupat de teme spirituale, de elevare sufletească, duminică vei reveni cu picioarele pe pământ și te vei implica în acțiuni comune cu alții. Se pare că vei fi înconjurat de multă lume, socializarea fiind cuvântul de ordine al sfârșitului acesta de săptămână. Este bine să fii prudent în vorbe și manifestări, pentru că există o tendință de a exagera cu aparițiile tale publice. Ascultă ce de spun ceilalți!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇