Horoscop de weekend: 11 - 12 noiembrie

Horoscop de weekend: 11 - 12 noiembrie

Berbec

Gustul dulce-amar predomină în relațiile parteneriale. Sunt momente pasagere, de aceea, nu pune la suflet chiar tot ce se petrece în acest segment de viață, mai ales sâmbătă. Traversezi o perioadă în care emani un farmec aparte, dar și un mister greu de pătruns. Relațiile cu ceilalți te pot inspira în a demara proiecte fructuoase și pe termen lung. Duminică se întrezăresc chestiuni financiare.

Taur

Sâmbătă se întrezăresc treburi de rutină, fie acasă alături de familie, fie la serviciu. Dozează-ți eforturile, pentru că există riscul ca în zilele următoare să reiei tot ce întreprinzi în această zi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, de aceea, ar fi bine să te odihnești mai mult și să te hrănești adecvat. Duminică îndreaptă-ți atenția către relațiile parteneriale.

Exercițiu de manifestare la Luna Nouă în Scorpion – 13 noiembrie 2023

Gemeni

Finalul acestei săptămâni îți aduce ceva distracții alături de cei dragi. Așteptările tale s-ar putea să fie prea mari, pentru ceea ce îți oferă persoana iubită sau copiii. Concentrează-te mai mult pe propria ta ființă și relaxează-te printr-un hobby. Duminică se întrezăresc neplăceri legate de sănătate, dar cu o minimă îngrijire le poți depăși. Odihnește-te mai mult!

ADVERTISING

Rac

Sâmbătă sunt momente potrivite pentru a sta acasă, alături de membrii familiei. Te poți gândi la îmbunătățirea spațiul locativ, însă evită să depui eforturi prea mari în acest sens. Este posibil ca zilele următoare să te răzgândeşti vizavi de tot ce ține de casă. Împărtășește celor dragi planurile tale locative sau planurile legate de petrecerea timpului împreuna într-o minivacanță.

Mercur în Săgetător (10 noiembrie - 1 decembrie): Dezbateri pasionale, exagerări și așteptări nerealiste

Leu

S-ar putea să pleci într-o călătorie scurtă la sfârșitul acestei săptămâni, fie la rude sau prieteni, fie de la serviciu ești trimis în delegație. Nu pune mare baza pe evenimentele și discuțiile zilei de sâmbătă, deoarece contextul astral predispune la răzgândiri în următoarele zile. Duminică, sufletul tău are nevoie să stea acasă, printre cei dragi.

ADVERTISING

Fecioara

Sâmbătă ești tentat de cumpărături, fie ele necesare sau nu. Recomandabil este să te stăpânești și să-ți orientezi bugetul doar către cheltuielile strict necesare. Este posibil ca în următoarele zile să fii nemulțumit de achizițiile din acest weekend sau, pur și simplu, să descoperi că îți doreai altceva. Duminică se întrezărește o întâlnire sau o discuție importantă cu cineva apropiat.

Compromisuri sănătoase: Venus în Balanță (8 noiembrie - 4 decembrie 2023)

Balanța

Stările tale de spirit sunt fluctuante la finalul acestei săptămâni. Ba ai chef să te implici în mai multe treburi deodată, ba îți piere cheful cât ai clipi. Controlează-ți reacțiile, pentru că riști să ajungi la neplăceri cu cei din jur. Ar fi bine să te ocupi doar de treburi ușoare. Duminică, gândurile îți vor fi atrase de domeniul profesional în care activezi.

Scorpion

Se recomandă detașare de cotidian la finalul acestei săptămâni. Mai ales sâmbătă contextul astral te predispune la fluctuații energetice și de aici stările tale sunt greu de înțeles și acceptat de către cei din jur. Fii cât mai discret și ai grijă de sănătatea ta. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Duminică te vei simți mai bine, însă nu forța nota.

ADVERTISING

Săgetător

Sâmbătă se întrezăresc întâlniri agreabile cu prietenii. Fii prudent, deoarece  există riscul să apară neplăceri când te aștepți mai puțin din partea unora care par a-ți fi prieteni sau protectori. De asemenea, evită discuțiile importante, promisiunile sau deciziile majore, chiar și față de tine însuți. Asta pentru că peste câteva zile te vei răzgândi din plin. Odihnește-te conștient!

Capricorn

Finalul acestei săptămâni îți aduce evenimente cu multă lume. Apar în jurul tău cunoștințe vechi, poate chiar foști colegi de serviciu, dar și colegi actuali. Ești bine văzut de ceilalți, însă ți se observă fiecare pas sau gest. Sunt momente favorabile de a afla informații noi legate de locul tău de muncă sau de un alt serviciu pe care îl vizezi. Duminică ești înconjurat de prieteni.

Vărsător

Finalul acestei săptămâni îți aduce noutăți din străinătate. Totuși, nu lua de bun cele aflate sâmbătă, deoarece peste ceva timp vor apărea răsturnările de situație. Dacă ești implicat într-un proces de învățare-evaluare, fii prudent și pregătește-te pe îndelete. Duminică sunt posibile evenimente mondene, alături de oameni importanți.

Pești

Sâmbătă s-ar putea să fie nevoie să achiți facturi sau datorii restante. Într-un fel ești nemulțumit că trebuie să dai bani, însă ai de unde. Totuși, reține faptul că trebuie să te bazezi mai mult pe veniturile tale și mai puțin pe cele ale altora. Duminica este favorabilă activităților culturale și dialogurilor cu persoanele aflate în străinătate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇