Horoscop de weekend: 11-12 iulie

Horoscop de weekend: 11-12 iulie

Berbec

Ești vedetă la finalul acestei săptămâni, iar admiratorii vor fi în preajma ta susținându-ți ideile și demersurile. Ai chef de viață, te implici în tot și toate, molipsindu-i și pe cei din jur cu elanul tău.

În familie, lucrurile sunt destul de tensionate, dar poți depăși totul fără probleme, cu răbdare și discernământ. Bine ar fi să te gândești și la modelarea propriei personalități, pentru că, din când în când, chiar este nevoie.

Taur

Gândurile îți sunt acaparate numai de nevoile tale personale și evenimentele în care ești implicat. Sfârșitul acestei săptămâni este potrivit unei introspectii atente.

Încearcă sa te ocupi doar de activitățile ușoare și de rutină, întrucât organismul este destul de solicitat. Ascultă-ți vocea interioară pentru că are să-ți spună multe lucruri interesante. Poți avea idei foarte bune în legătură cu noi direcții și planuri de viață.

ADVERTISING

Decizii majore, finaluri și începuturi. Atmosfera astrală IULIE 2020

Gemeni

Ești înconjurat de lume bună la sfârșitul acestei săptămâni. Este rost să legi prietenii deosebite, pe termen lung, cu oameni erudiți. Chiar este posibil să pui bazele unei asociații sau unei colaborări nonconformiste cu efecte benefice pe termen lung.

Dar prezintă-ți scopurile cât mai simplu și clar, pentru că riști să vorbești prea mult despre nemulțumirile tale personale. Unii au intenții ascunse referitoare la colaborările voastre. Petreceri și plimbări surpriză!

Rac

Zilele acestui weekend sunt excelente pentru socializare și pentru activitățile profesionale. Sunt posibile situații dinamice și interesante. Mentalul tău este activ, plin de idei interesante, astfel că poți vorbi, prezenta, argumenta totul cu mult farmec.

Atenție totuși, că ești prea combativ pentru ceilalți și poți strica relații bune. Rezervă momente de introspecție și observă ce se petrece în preajma ta. Odihnește-te și evită excesele de orice fel!

ADVERTISING

Leu

Se întrezăresc dialoguri și întâlniri cu persoanele aflate în străinătate la finalul acestei săptămâni. De asemenea, este posibil să călătorești sau măcar să alcătuiești planuri în acest sens.

Chiar și studiile, dezvoltarea bagajului educațional vor intra în sfera ta de interes. Răsturnările de situație pot fi prezente, dar au rolul de a aranja lucrurile pe un făgaș mai bun. Subiectele legate de latura spirituală a vieții îți aduc liniște și informații utile.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Fecioară

Banii si bunurile altora te interesează în mod special la sfârșitul acestei săptămâni. Achită datoriile ce au un termen prestabilit: facturile, impozitele, creditele sau interesează-te de situația moștenirilor, dacă este cazul.

Se pare că îți trec prin minte idei bune în legătură cu aspectele financiare și poți trasa un plan excelent de investiții sau de pornire a unei afaceri. Orientează-te numai către lucruri cinstite și evită speculațiile.

ADVERTISING

Balanță

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice și interesante în acest weekend. Sunt posibile răsturnări de situație în toate tipurile de parteneriate. Analizează cu atenție ce ti se propune și acceptă ofertele, numai dacă apreciezi că merită implicarea ta.

E adevărat că vei avea de muncit mult și se simte că nu ai chef sau încredere. Recomandabil este să lași emotivitatea deoparte și să privești lucrurile cu luciditate.

Scorpion

Finalul acestei săptămâni aduce activități de rutină, fie că te afli acasă, fie la serviciu. Ai spor, forță, idei bune, astfel că aprecierile colegilor sau șefilor vor fi pe măsură.

Condițiile de lucru se pot îmbunătăți, dar pe de altă parte, și responsabilitățile vor fi mai multe. Oricum, totul este în beneficiul tău și vei reuși să te descurci cu brio. Sunt posibile ceva probleme de sănătate, astfel că dozează-ți eforturile și odihnește-te.

IULIE, cea mai bună lună pentru a ne echilibra viața. Vibrația numerologică 11/2

Săgetător

Zilele acestui weekend sunt excelente la capitolul creativitate. Ai idei bune, chiar năstrușnice și le pui în aplicare foarte usor. Cheful de distracții și aventuri este la cote înalte, dar la fel și emotivitatea.

Iubirea bate la ușă, iar copiii sunt prin preajmă. Bucură-te de ieșiri cu prietenii, de un hobby, dar și de dialogurile secrete cu cei dragi. Evită geloziile și criticile nefondate! Ceea ce îți spun ceilalți ar fi bine să reții sau chiar să notezi.

Capricorn

Activitățile casnice sunt subiectul principal al acestui weekend. Este nevoie să te ocupi de reamenajarea locuinței sau de ceva reparații. Ambianța domestică este bună, iar dacă apar neplăceri, cu puțin efort și bunăvoință, ai reuși să aplanezi orice diferend.

Comunicarea cu membrii familiei poate întâmpina niscai probleme. Dorul de copilărie și aventurile ei este la cote mari și îl poți ostoi prin dialoguri cu membrii familiei.

Vărsător

Se pare că vei face călătorii pe distanțe scurte la sfârșitul acesti săptămâni. Scopul lor poate fi atât personal cât și profesional. Pe de altă parte, ești tentat să comunici cu vechii prieteni, să scrii mesaje sau să reiei unele secvențe de învățare, necesare în domeniul profesional.

Răsturnările de situație dau un farmec aparte acestor zile, așa că privește totul cu detașare și discernământ. De reținut informațiile primite, deoarece sunt importante pe termen lung.

Horoscop pentru luna Iulie, anul 2020

Pești

Chestiunile financiare cotidiene deschid weekend-ul. Gândurile tale se îndreaptă doar către bani și la fel și acțiunile. Este posibil să primești cadouri sau recompense destul de semnificative.

Te poți orienta și către investitii sau afaceri în domeniul turismului sau în publicitate. Răsturnările de situație sunt frecvente, dar ai încredere că lucrurile se vor aranja in beneficiul tău. Dialogul cu persoanele din anturajul apropiat este reconfortant.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇