Horoscop de weekend: 10 - 11 octombrie

Horoscop de weekend: 10 - 11 octombrie

Berbec

Casa și familia reprezintă subiectele principale la finalul acestei săptămâni. Sunt momente bune pentru curățenii generale, reparații de anvergură sau pentru achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase.

Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate, deci fii prudent în vorbe și fapte. Ai încredere că totul se va rezolva cu bine!

7 idei pentru a crea bucurie astăzi în viața ta 

Taur

Zile cu multe călătorii scurte și cu planuri comune cu cei dragi la sfârșitul acestei săptămâni. Cheful de ducă este accentuat, dar se ivesc și oportunități minunate de a călători în locuri deosebite. Sunt posibile vești, informații diverse, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Dialoguri cu multe persoane din anturajul apropiat.

MERCUR retrograd in Scorpion si Balanta, 14 octombrie – 4 noiembrie 2020. O noua perspectiva

Gemeni

Weekendul aduce bani, cadouri, surprize dinspre locul de muncă. Toate apar în jurul tău într-un carusel amețitor, astfel că vrei, nu vrei vei fi nevoit să ții pasul cu evenimentele.

Tentația de a cheltui peste măsură este destul de mare, așa încât fii prudent și nu te hazarda. Energia vitală este destul de instabilă. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile prioritare.

14/5 – Vibratia universala numerologica a lunii octombrie 2020. O LUNA PLINA DE IMPREVIZIBIL…

Rac

Beneficiezi de multă energie astrală la sfârșitul acestei săptămâni, pe care bine ar fi o canalizezi spre propria ta persoană. Sunt momente bune pentru tratamente de întreținere corporală, pentru înscrierea la cursuri de dezvoltare personală și relațională sau pentru trasarea unor noi direcții de viață.

Cheltuieli importante și tendință de a rupe relații care merită păstrate.

Mesajul îngerilor pentru luna OCTOMBRIE 2020. Creația

ADVERTISING

Leu

Dorința de interiorizare și retragere din forfota vieții este la cote înalte în acest weekend. Mantia divină te învăluie în chip misterios, dar minunat și benefic. Dacă se poate, plimbă-te cât mai mult în aer liber sau meditează în locuri sfinte.

S-ar putea descoperi diverse conflicte în preajma ta, în special la serviciu. Ai încredere că se vor soluționa favorabil ție.

Venus în Fecioara (2 – 28 octombrie 2020), Cât de sănătoase sunt relațiile noastre?

Fecioară

Zile deosebite în relațiile cu prietenii la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri tensionate. Poate apărea în preajma ta un protector important ce îți va oferi sfaturi și soluții bune necesare în zona muncii și a sănătății.

Chiar dacă tot ce auzi îți displace, ai încredere că în spatele animozităților există intenții bune.

Balanță

Șefii și sarcinile profesionale sunt temele principale din acest weekend. Poți fi chemat la raport, dar se pare că vei reuși te descurci cu brio în orice provocare, dacă te străduiești să fii calm, tolerant și să folosești tonuri moderate în orice discuție și cu oricine.

Dorința de afirmare profesională este la cote înalte și greu de stăpânit. Evită luarea deciziilor pripite!

ADVERTISING

Scorpion

Noutăți legate de străinătate, de studii, dar și de filozofie de viață se conturează în acest weekend. Energia astrală din aceste zile te poate ajuta în demersurile legate de călătorii peste hotare, atât în scop turistic, cât și pentru studii.

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Vizitează o galerie de artă, vizionează o piesă de teatru sau ascultă muzică bună.

Săgetător

Chestiunile legate de banii și bunurile altora îți aduc surprize la sfârșitul acestei săptămâni. Poți primi cadouri și recompense de la autori necunoscuți sau soluționări favorabile în relațiile cu instituțiile financiare.

Ideea de a te asocia în afaceri te poate încânta, însă fii prudent, deoarece norocul la banii și bunurile altora este relativ.

Capricorn

Relațiile parteneriale, colaborările și activitățile în comun cu alții primesc influxuri astrale deosebite la finalul acestei săptămâni. Sunt momente bune pentru rediscutarea unor contracte vechi.

Disputele cu ceilalți vor avea o dinamică aparte, dar și un farmec pe măsură, de care toată lumea se va bucura. Fii alături și de partenerul de viață!

ADVERTISING

Vărsător

Foarte dinamizat este sectorul muncii la finalul acestei săptămâni. Se întrezăresc multe treburi urgente de făcut atât acasă, cât și la locul de muncă.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și digestiv, așa încât fii prudent și ocupă-te doar de activitățile ușoare. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale! Relaxează-te alături de cei dragi.

Pești

Relațiile sentimentale sunt foarte active în acest weekend, astfel că se întrezărește un carusel de situații dificil de înțeles și gestionat. Sunt momente bune pentru a-ți orienta eforturile către un hobby sau către o activitate sportivă.

Surplusul energetic îl poți folosi cu succes în astfel de activități. Cei dragi ți se vor alătura cu bucurie.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇