Horoscop de weekend: 10 - 11 iulie

Horoscop de weekend: 10 - 11 iulie

Berbec

Zile potrivite activităților gospodărești și relațiilor cu membrii familiei. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente sau începerea zugrăvelilor de anvergură. Schimbarea atitudinii față de familie și implicațiile ei este o altă temă propusă de astre. Asta din cauza faptului că eforturile tale sunt îndreptate către domeniul profesional în dauna vieții private.

Taur

Dialogurile cu cei apropiați sunt și îți vor aduce vești interesante în acest weekend. Influențele astrale te indeamnă să faci curățenie în rândul acestor persoane. Este bine să te desprinzi de unele persoane pentru a face loc altora noi și benefice. Pe de altă parte, sunt momente propice pentru implicarea în studii și cercetări pe diverse domenii. Atenție la comunicare!

Luna nouă în RAC, 10 iulie 2021. Conștientizări și evenimente importante

Gemeni

Interesante zile la capitolul financiar. Se întrezăresc noutăți în acest sens și anume îmbunătățirea salarizării la un loc de muncă, recompense, cadouri sau lămuriri necesare pentru a câștiga bani mai mulți și mai comod. Ți se pot înlesni anumite câștiguri sau favoruri de către persoane necunoscute. Verifică cu atenție totul și evită speculațiile de orice fel.

Rac

Primești multă energie la finalul acestei săptămâni. Sunt momente delicate și ar trebui să fii atent. Stările tale de spirit pot fluctua destul de mult. Concentrează-ți eforturile și atenția doar pe propria-ți persoană. Mergi la un salon de întreținere corporală, la un magazin cu lucruri deosebite sau pur și simplu plimbă-te în aer liber. Trasează noi planuri de viitor!

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

ADVERTISING

Leu

Sunt zile în care ar trebui să te ocupi doar de activitățile ușoare și să-ți acorzi clipe de solitudine. Energia înconjurătoare te poate obosi destul de mult. Evită provocările și fii cât mai discret. Poți descoperi unele neplăceri legate de locul de muncă, dar cu prudență și discernământ vei depăși totul. Nu se recomandă consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale.

Fecioară

Subiectele principale ale sfârșitului acestei săptămâni sunt relațiile cu prietenii și protectorii. S-ar putea să constați că unele persoane din anturajul tău îți pun bețe în roatele destinului și mai bine te-ai îndepărtă de ei. Primești informații prețioase lagate de alte persoane dornice să-ți fie alături și să te protejeze. Șuetele cu cei dragi sunt utile, fructuoase și amuzante.

Oracolscop 5- 11 iulie 2021

Balanță

Influențele astrale din acest weekend îți aduc în atenție relațiile cu șefii și imaginea în ochii celorlalți. S-ar putea ca în urma unor discuții aprinse să-ți schimbi părerea despre cineva cu care lucrezi demult. Fii prudent, evită provocările și nu îți divulga planurile de viitor. Familia te susține cu sfaturi și idei excelente. Alocă momente pentru a le petrece cu cei dragi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Sfârșitul acestei săptămânii îți aduce dorință de rafinare sufletească. Activitățile culturale sunt bine susținute și de influențele astral deosebite. Sunt posibile vești de la persoane aflate departe de granițele tarii. Studiile universitare sau pe termen lung sunt o altă temă importantă la care astrele te îndeamnă să te gândești. Invită-ți prietenii la o mică petrecere.

Săgetător

Accentele acestui weekend sunt pe domeniul financiar. Se recomandă achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Pe căi mai puțn obișnuite primești idei bune legate de investiții, rezolvări legate de instituțiile financiare sau moșteniri. Totuși, fii prudent, verifică orice document și evită speculațiile financiare. Poți primi un cadou surpriză de la cineva drag.

Capricorn

Relațiile parteneriale sunt răscolite la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile controverse, reproșuri, însă și lămuriri ale unor nemulțumiri mai vechi. Se întrezărește ruperea unor colaborări care nu îți mai sunt pe plac. Atenție la partenerul de viață, deoarece relația cu acesta poate cunoaște turnuri deosebite. Fii deschis la schimbări și acceptă oameni și colaborări noi în viața ta!

ADVERTISING

Vărsător

Treburi de rutină la finalul acestei săptămâni. Oboseala este accentuată, de aceea evită suprasolicitarea nervoasă. Ocupă-te doar de activitățile ușoare și gândeste-te pe îndelete dacă ești mulțumit de munca pe care o desfășori. Astrele te ajută să închei o etapă la acest capitol și îți deschid alte căi interesante. Fii atent la informațiile primite zilele acestea, pentru că le vei folosi la momentul potrivit!

Pești

Situații deosebite în plan amoros la finalul acestei săptămâni! Ești pus pe șotii, cheful de aventuri este ridicat, iar amorul te interesează cel mai mult. Apar elemente noi într-o relație sentimentală sau cu copiii. Totuși, o relație se poate sfârși irevocabil, dar se face loc pentru altele noi. Cei care au copii se pot bucura pe îndelete de realizările acestora, chiar dacă un iz de conflict este pe aproape.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇