Horoscop de weekend: 10 - 11 aprilie

Horoscop de weekend: 10 - 11 aprilie

Berbec

Sunt zile bune pentru a începe o etapă nouă de viață, pentru a face schimbări majore și mai ales pentru a relaționa cu totul altfel cu ceilalți. Minunat este că membrii familiei te susțin mult, însă totul este să ții cont și de părerile lor. Evită exagerările de orice fel! Alocă suficient timp și resurse materiale pentru a te odihni și pentru a-ți îngriji sănătatea, deoarece organismul tău este vulnerabil. Un alt punct sensibil al weekend-ului sunt cheltuielile care se pot ivi din senin.

Mesajul Îngerilor pentru luna APRILIE 2021

Taur

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Ar fi bine să te detașezi de forfota cotidiană, să te retragi în locuri liniștite și să meditezi pe marginea evenimentelor în care ești implicat. La început, posibil să te cuprindă tot soiul de temeri legate de rude și prieteni, de călătorii sau de chestiunile profesionale nerezolvate. Însă, până la urmă, înfruntând cu răbdare toate gândurile vei consta că totul este o furtună într-un pahar cu apă. Răsfață-ți simțurile cu mâncăruri alese, plimbă-te în aer liber și dormi mult.

Gemeni

În acest weekend se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu multe persoane din anturajul socio-profesional. La prima vedere s-ar părea că este ceva amical. Însă, la o a doua privire vei constata că încet, dar sigur ți se deschid oportunități de câștig dintr-o activitate profesională. Fii prudent și vorbește cât mai puțin, dar ascultă atent la tot ce se discută în preajma ta. Poate unele subiecte îți vor displăcea total, dar și acelea au rostul lor în calea ta.

Oracolscop 05 – 11 aprilie 2021

Rac

Ești înconjurat de multă lume la sfârșitul acestei săptămâni. Strălucești oriunde te-ai afla și toți ceilalți vor dori să te audă și să te vadă. Dozează-ți eforturile, folosește cuvinte alese și gesturi firești. Chiar dacă unii îți vor pune bețe în roatele reprezentației tale ai șanse deosebite de a te descurca excelent. Pe de altă parte, este posibil să fii solicitat și din partea membrilor familiei sau a unor rude care au nevoie de ajutorul tău moral și material.

Leu

Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu persoane erudite, cunoștințe vechi pe care nu le-ai văzut și auzit de ceva vreme. De asemenea, vor apărea în preajma ta și persoane din străinătate. Este multă forfotă în aceste zile de weekend, chiar s-ar putea să primești invitații la un eveniment social în care ai un rol important. Fii tu însuți și lasă deoparte complexele de inferioritate! Chiar dacă vei avea de-a face și cu persoane nepoliticoase, le vei putea evita compania foarte ușor.

Cum salvezi un om. Și apoi, mai mulți

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție cheltuielile comune cu alții. Sunt momente bune pentru a planifica achitarea facturilor sau investițiile pe termen lung. Cei dragi îți țin isonul, ba chiar te vor sprijini în tot ceea ce dorești să întreprinzi. Recomandabil ar fi să ții cont de sfaturile sau îndemnurile celorlalți. Poate exista o neconcordanță între veniturile tale realizate din munca proprie și ceea ce vrei să cheltuiești alaturi de cei dragi.

Balanță

Relațiile parteneriale te solicită din plin la sfârșitul acestei săptămâni. Pentru că tu ești implicat mai mult în domeniul profesional, relația cu partenerul de viață are de suferit. Ar fi bine să-ți îndrepți atenția și spre cei dragi, altfel riști un conflict pe termen lung. Pe de altă parte, colaboratorii din segmentul profesional vor să lucreze cu tine la nivel de egalitate, aspect de neconceput de către tine. Și cu aceste persoane este rost de conflict deschis.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2021: Dinamism pe toate planurile

Scorpion

Din cauza concepțiilor diferite despre lume și viață, relațiile colegiale și cele cu persoanele din anturajul apropiat sunt anoste la finalul acestei săptămâni. Fii deschis și la alte opinii! Selectează treburile prioritare și ocupă-te numai de ele. Sănătatea este vulnerabilă, existând riscul ca întregul organsim să aibă de suferit. Dar evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chrurgicale, pentru că te poți trata singur suficient de bine.

Săgetător

Capitolul amoros capătă noi valențe în aceste zile de weekend. Probabil că din cauza bugetului comun sau a unor bunuri patrimoniale, cei dragi vor fi ceva mai detașați de tine. Tu ai așteptări sentimentale prea mari de la alții. Discrepanța dintre ce își dorește sufletul tău și ceea ce ți se oferă te necăjește profund, ba chiar îți poate șubrezi sănătatea. Fii mai înțelegător cu cei dragi și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc.

Capricorn

Dorința de a petrece acest weekend acasă, printre membrii familiei este mare și bine ar fi să-i dai curs. Îți sunt favorizate treburile gospodărești, dialogurile cu rudele și planurile de investiții domestice. Sunt posibile tensiuni în relațiile parteneriale, aspecte care te pot necăji. Fii prudent și rezolvă pe îndelete, atât îndatoririle față de parteneri, cât și cele față de casă și familie. Ferește-te de a emite judecați și de a critica mult părerile altora.

Vărsător

Este rost de întâlniri profesionale și discuții de anvergură cu colegii de muncă la sfârșitul acestei săptămâni. Se vehiculează multe informații în preajma ta, însă puține îți sunt de un real folos. Pe de altă parte, ai tendința de a vorbi mult și chiar de a te destăinui persoanelor nepotrivite. Forfota din preajma ta îți aduce multa oboseală, de aceea selecteeaza-ți activitățile prioritare și discuțiile care sunt importante pentru tine. Sănătatea este vulnerabilă.

Pești

Te preocupă chestiunile financiare în zilele acestui final de săptămână. Veniturile tale sunt fluctuante, însă sunt ceva șanse să primești bani de la un loc de muncă. Pe de altă parte, sunt posibile cheltuieli neașteptate pentru nevoile sau chiar mofturile celor dragi. Fii prudent și selectează-ți prioritățile financiare, pentru că riscul de a cheltui tot ce ai este mare. Disputele cu persoanele din anturajul apropiat îți vor aduce informații prețioase.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!