Horoscop de weekend: 1 - 2 mai

Horoscop de weekend: 1 - 2 mai

Berbec

Week-end-ul acesta ești invitat la diverse reuniuni și foarte ușor poți deveni centrul atenției. Dacă este vorba despre întâlniri profesionale, fii prudent mai ales în relațiile cu șefii. Colegii te susțin parțial și ar fi bine să te bazezi mai mult pe forțele tale. Cu puțin efort și bunavoință vei reuși să faci față cu brio la orice situație ivită. Însă, acasă, membrii familiei îți vor dori compania și sprijinul în treburile gospodărești. Fii alături și de ei!

Taur

Activitățile culturale și alcătuirea planurilor pentru călătorii sunt potrivite în aceste zile de weekend, însă împreună cu cei dragi. Dialogurile cu ceilalți îți vor îmbogăți bagajul educațional. Tu la rândul tău vei putea împărtăși din cunoștințele tale științifice, filozofice, dobândite în urma unor cercetări și studii personale. Totuși ai grijă să îți alegi cuvintele cu grijă și ferește-te să acaparezi tu toate discuțiile.

Gemeni

Weekend-ul favorizează dialogul cu ceilalți pe teme financiare. Pe de o parte, trebuie să achiți facturi, taxe sau să relaționezi cu instituții financiare. Însă, pe de alta parte, se vor relua discuțiile legate de cheltuieli comune cu neamurile, partenerul de viață sau colaboratorii. S-ar putea să cochetezi și cu ideea de a face un credit pe termen lung, pe care să-l folosești în segmentul domestic. Fii prudent și tine cont și de părerea celor dragi.

Săptămâna astrală 26 aprilie – 2 mai 2021. Superluna plină în Scorpion

Rac

Foarte interesante sunt relațiile parteneriale la finalul acestei săptămâni. Din cauza faptului că ești destul de vehement în comunicarea cu ceilalți, foarte ușor se poate ajunge la separări de un partener de viață sau la destrămări ale unor colaborări vechi. Frecvent se vor relua fie teme profesionale discutate undeva, cândva, fie detalii ale relației conjugale. Ar fi bine să ții cont și de cele spuse de ceilalți, pentru că aceștia sunt, de fapt, oglinda ta.

Leu

Sunt zile bune pentru odihnă, deoarece organismul tău are nevoie de îngrijire, afecțiune și repaos. Posibil să ai mult chef de a rezolva acum toate treburile restante fie la serviciu, fie acasă. Însă ar fi bine să-ți temperezi acest elan muncitoresc. De asemenea, pe neașteptate pot interveni cheltuieli pe cadouri, pe cele necesare traiului cotidian, dar și pentru a ajuta pe cineva drag. Cheltuiește cu măsură și rezervă-ți momente doar pentru tine și sufletul tău.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce alături persoanele dragi. Se întrezăresc reuniuni vesele, reluarea unor legături cu persoane dragi din trecut și dialoguri interesante cu multă lume. Însă, tu ești combativ și ai tendința de a respinge pe oricine îndrăznește să se apropie de tine. Selectează-ți anturajul și depune toate eforturile pentru a te simți bine alături de ceilalți. Sunt momente deosebite, pentru că poți intui intențiile celor din preajma ta.

Balanță

Sunt zile bune la finalul acestei săptămâni pentru a te odihni alături de membrii familiei. Amintirile evenimentelor și oamenilor dragi din trecut vor fi frecvente, însă plăcute. Pe de altă parte, prin dialogurile cu cei dragi îți poți lămuri chestiuni personale care te frământă de ceva vreme. Rezervă momente și pentru a rezolva treburile casnice. Cheltuielile pentru reparații, pe obiecte decorative sau pentru nevoile celor dragi este bine să le ai în vedere.

Scorpion

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajma prietenii și rudele apropiate. Posibil să te necăjești pe seama faptului că unii îți oferă sfaturi și idei pe care nu le poți accepta deocamdată. Pe de altă parte, ar fi bine să-ți selectezi anturajul apropiat și să te desprinzi de cei care s-au dovedit în ultima vreme neserioși sau care profită de pe urma ta. Ascultă-ți vocea interioară, însă fii atent și la ce ți se spune, pentru că informațiile din aceste zile chiar îți sunt utile.

Oracolscop 26 aprilie – 2 mai 2021

Săgetător

Se întrezăresc cheltuieli fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi cadouri celor dragi. Și tu poți primi bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional, dar și prietenii se vor gândi la tine. Pe de altă parte, temerile vizavi de aspectele materiale sunt accentuate. Este vorba mai mult de a-ți modifica tu percepția în legătură cu banii și implicațiile care decurg din existența lor. Odihnește-te și bucură-te de întâlnirile cu ceilalți.

Capricorn

Pentru că te gândești la tot soiul de teme ești agitat și relaționezi greu cu ceilalți. Posibil să fii îngrijorat datorita unor călătorii în străinătate pe care urmează să le faci, datorita unor cursuri sau programe de instruire planificate mai demult sau datorita situației unor prieteni, cunoștinte aflate departe de granițele tarii. Liniștește-te, detașează-te de toate și ocupa-te pe îndelete de tine. Ți-ar prinde bine un masaj sau câteva ore la piscina în compania celor dragi.

De ce expresia „nu mai suport!” e o exagerare

Vărsător

Multe subiecte legate de segmentul socio-profesional ți se pot lămuri la sfârșitul acestei săptămâni. Rezervă-ți momente de singurătate și meditează pe îndelete la evenimentele și relațiile actuale. Posibil să descoperi nereguli fie într-o activitate pe care o desfășori la serviciu, fie într-o relație cu cineva drag. Deocamdată adună informații și lasă deciziile importante pentru următoarele zile. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber și alcătuiește planuri de vacanță.

Pești

Bine ar fi să observi acțiunile altora și să asculți ceea ce se vorbește în preajma ta. Ești dependent de ceilalți în aceste zile de weekend, aspect care te poate conduce pe căi greșite. Chiar dacă te sfătuiești cu prietenii, până la urmă tu ești cel care trebuie să decidă pentru propriile acțiuni. Ieși din casă, implică-te în acțiuni comune cu alții și sprijină-i pe cei dragi în demersurile lor. Astfel, te vei alege atât cu experiențe noi, cât și cu aplauzele celor din jur.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!