Horoscop de weekend: 1 - 2 august

Horoscop de weekend: 1 - 2 august

Berbec

Zile excelente la finalul acestei săptămâni pentru a te ocupa de carieră. Este posibil sa fii convocat la o discuție importantă cu șefii sau autoritățile. Predomină notele contradictorii între ce îți dorești tu la locul de muncă și ce ți se oferă. Este nevoie sa-ți îmbunătățești poziția socială, deoarece vin evenimente socio-profesionale importante. Fii receptiv la ce ți se spune și adaptează-te la cerințele mediului în care lucrezi.

Bancuri cu zodii: Berbec

Taur

Laturile spirituale ale vietii sunt frumos accentuate de către astre la acest sfârșit de săptămână. Rafinarea sufletească reprezintă o temă importantă. Ascultă-ți inima și programează-ți activități culturale. Relația cu străinătatea este destul de dinamică. Poți afla vești de departe sau poți plănui o călătorie. Este o perioadă bună pentru îmbogățirea bagajului educațional cu subiecte inedite.

Gemeni

Banii și bunurile altora sunt preocuparea ta din acest weekend. Sunt momente potrivite pentru achitarea datoriilor sau pentru a verifica situația și ofertele instituțiilor financiare. Se pare că norocul la finanțele altora se instalează în viața ta pentru ceva vreme de acum incolo. Fii prudent și nu te aventura în investiții riscante. Tentația de a te implica in colaborări oarecare este mare, pe motivul de a profita de banii altuia, dar nu se recomandă.

O graniță între trecut și viitor: atmosfera astrala a lunii august 2020

Rac

Astrele îți recomandă pentru finalul acestei săptămâni să te ocupi de relații parteneriale și de colaborări. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau de afaceri. Ți se pot face reproșuri, însă ceilalți au dreptate. Ascultă cu atenție ce ți se spune și susține-ți punctul de vedere cu fermitate. Dacă ești nemulțumit de poziția ta într-o colaborare sau dacă un partener îți pune bețe în roate, acționează în consecință.

Leu

Chiar dacă este weekend, ești tentat să te afunzi în tot soiul de treburi personale sau profesionale. Ai multe de facut, nivelul energetic este scăzut și prea puțină lume te susține. Selectează prioritațile și fii cât mai discret. Evita discuțiile în contradictoriu! Sănătatea este destul de încercată, așa încât odihnește-te sau plimbă-te în aer liber. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale.

Un apogeu al dreptății sociale: Luna plină în Varsător: 3 august 2020

Fecioara

Buna dispoziție și cheful de petreceri te va însoți în tot weekend-ul. Relațiile sentimentale sunt dinamice și înconjurate de neprevăzut. Dialogurile cu persoana iubită sau cu copiii sunt favorizate, așa încât recomandabil este să pui la punct tot ce te nemultumește. Sau poți alcătui, alături de cei dragi, planuri de vacanță. Creativitatea este la cote înalte, reușind să primești aplauzele celor din jur pentru ideile tale deosebite.

Balanța

Zile bune la finalul acestei săptămâni de a te ocupa de familie si treburile gospodărești. Indicate sunt curățeniile generale, reamenajarea decorului locativ sau planificarea unor reparații. Poti achiziționa o casă, un teren sau le poți vinde cu succes. Este posibil ca un membru al familiei să-ți solicite ajutorul într-o chestiune funciară. Relațiile familiale sunt destul de tensionate, însă sunt probleme cunoscute și se pot rezolva prin concesii făcute de ambele părți.

Scorpion

Se pare că la sfârșitul acestei săptămâni ești nevoit să faci diverse călătorii. Scopurile acestora pot fi diverse: de la activități specifice locului de muncă până la vizite la rude. Un dialog cu un prieten apropiat te poate pune pe gânduri. E adevărat că primești informații importante, însă selectează cu atenție doar ce îți este de folos. Incearcă să ai în vedere și latura educațională. Studiază, documentează-te și împărtășește și altora din experiența ta.

Săgetator

Chestiunile financiare se pot rezolva cu succes la finalul acestei săptămâni. Ocupă-te de cheltuielile cotidiene, dar limitează-te la strictul necesar. Poți primi cadouri, recompense sau îți poate crește venitul din munca proprie. Sunt sume mici, deci nu poate fi vorba de investiții sau afaceri. Poate ar fi bine sa faci o balanță între eforturile depuse la un loc de muncă și remunerația primita. Întâlniri și dialoguri cu persoanele apropiate.

Capricorn

Sunt zile pline de dinamism la sfârșitul acestei săptămâni. Ai dorință si spor sa te ocupi de toate, dar mai ales de propria-ți persoană. Indicat ar fi să-ți orientezi eforturile către îmbuntățirea personalității sau către înfrumusețarea trupului. Astrele îți trimit idei bune si putere de convingere, astfel încât poți reuși în tot ce îți propui. Cheltuieli neașteptate, cadouri și recompense binemeritate.  

Vărsător

Weekend-ul îți aduce dorință de retragere în sine. Ai chef numai de tine și bine ar fi să-ți asculți sufletul. Găndește-te la un nou proiect personal sau profesional, dar și la o reorientare totală a priorităților. Ocupă-te doar de activitățile de rutină, întrucât tonusul este scăzut. Sănătatea este deficitară. Se evidențiază problemele sistemului osos, articular, dar și cele ale sistemului digestiv. Odihnește-te și hrănește-te sănătos!

Pești

Minunate zile în acest weekend la capitolul prieteni si protectori. O persoană cu autoritate iți poate pune o vorbă bună într-un proiect în care ești implicat sau să te sprijine pentru unul nou. Pe de altă parte, discuțiile cu unele persoane te pot nemulțumi, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Unele informații sunt false sau nu iți sunt de folos. Fii prudent la ce grupuri sociale sau ce idei susții, pentru a nu avea surprize neplăcute mai târziu.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe