”Te vaccinezi și câștigi”. Loteria Română organizează o tombolă cu premii în valoare totală de 100.000 de lei

”Te vaccinezi și câștigi”. Loteria Română organizează o tombolă cu premii în valoare totală de 100.000 de lei

Românii care s-au vaccinat și care joacă la Loto pot participa la o tombolă unde sunt 5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare și un premiu în valoare de 50.000 de lei.

Mai exact, în perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucătorii care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorți, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto.

ADVERTISING

Tragerea la sorți, respectiv extragerea câștigătorilor, se va desfășura în direct, în cadrul emisiunii “Românii au noroc” din 4 iulie 2021, transmisă de postul Romania TV.

Jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă și care dovedesc participarea la programul național de vaccinare antiCovid vor fi recompensați cu 5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare și un premiu în valoare de 50.000 de lei.

"Vaccinarea este singura soluție să grăbim sfârșitul acestei pandemii care a schimbat viața multor români și șansa de a reveni la o viață normală. Sunt încrezator, la fel ca mulți dintre semenii nostri, că numai dacă suntem sănătoși putem să ne bucurăm de viață și să răspundem provocărilor care ni se oferă", a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Loteriei Române.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇