Pregătește-ți biroul de toamnă alegând servicii de curățenie de la NOVO CLASS

Pregătește-ți biroul de toamnă alegând servicii de curățenie de la NOVO CLASS

Toamna se apropie cu pași repezi, iar fiecare schimbare de anotimp ar fi bine să aducă și mici schimbări în viața, în casă și la locul de muncă. Ne referim în special la curățenia generală. Dacă ai un spațiu de birouri sau un spațiu industrial și vrei să intri în noul anotimp cu forțe proaspete, tot ce trebuie să faci este să apelezi la o firmă de curățenie profesională. Astfel, te vei bucura de numeroase servicii de curățenie, ce îți vor pregăti spațiul pentru noi provocări. 

Este indicat să externalizezi serviciile de curățenie, pentru a beneficia de toată atenția. Vei putea alege frecvența prestării serviciilor și de asemenea intervalul orar la care să vină echipa dedicată afacerii tale. Profesioniștii de la Novo Class pot lucra chiar și în timpul programului de muncă al companiei tale și nu vor deranja, fiind caracterizați de discreție, rapiditate și eficiență. 

ADVERTISING

Dacă ai o afacere în următoarele localități, îți recomandăm să apelezi cu încredere la firma de curatenie Novo Class: Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Târgu-Mureș, Bistrița și Baia Mare. În orice dintre aceste localități, sunt disponibile toate serviciile de curățenie Novo Class, respectiv: 

  • curățenie birouri
  • curățenie după constructor 
  • curățenie generală
  • curățenie industrială
  • curățenie de întreținere
  • alpinism utilitar
  • curățare și întreținere spații verzi. 

Este atât de simplu să beneficiezi de serviciile oferite de NOVO CLASS. Primul pas este să contactezi firma, utilizând formularul de contact de pe site-ul Novo Class sau sunând la numărul de telefon pe care îl vei găsi tot pe site. Apoi, după o discuție preliminară, se va stabili o întâlnire pentru a pune la punct toate detaliile. Vei putea alege frecvența curățeniei, bineînțeles și în funcție de ceea ce îți recomandă specialiștii Novo Class. 

ADVERTISING

Pentru ca angajații tăi să fie productivi și să se simtă excelent, este nevoie de o curățenie impecabilă, pe care doar o firmă de curățenie profesională o poate oferi. Curățenia nu presupune doar ștergerea prafului și igienizarea băilor. Toate spațiile comune trebuie atent curățate și dezinfectate, pentru a reduce riscul îmbolnăvirii angajaților. Apoi, praful trebuie curățat și aspirat din toate colțurile. Foarte multe persoane se confruntă cu alergii la praf și câteodată, sursa acestor alergii este ascunsă (spre exemplu praf neaspirat de sub mobilier). 

ADVERTISING

Atenția la detalii contează foarte mult, iar echipele de profesioniști Novo Class vor ști exact cum să curețe diverse suprafețe, pentru ca rezultatul final să fie unul excepțional. 

Indiferent că ai nevoie doar de curățenie la birou, săptămânal sau dacă îți dorești curățenie industrială, suntem siguri că vei aprecia calitatea oferită de Novo Class. Un spațiu curat este un spațiu igienizat și dezinfectat. Când ne referim la spații comune, este foarte important ca acestea să fie și dezinfectate. Astfel, angajații tăi nu se vor îmbolnăvi atât de ușor și activitatea firmei tale nu va fi afectată de lipsa curățeniei sau de o curățenie incompletă. 

Apelează cu încredere la Novo Class!