Ce trebuie să știm înainte să alegem un rezervor încastrat?

Un rezervor wc încastrat este folosit pentru a stoca apa necesară vasului de toaletă după fiecare utilizare. Însă, modelul încastrat poate fi mascat cu ușurință în perete sau chiar în mobila de baie. Astfel, vei putea elibera spațiul, ceea ce va conferi încăperii un aer modern, fresh și în pas cu tendințele în materie de amenajare. Poți completa designul cu rafturi sau diverse decorațiuni, în funcție de propriile preferințe.

7kc55nX0t2w295s

Totuși, alegerea unui rezervor wc potrivit pentru baie vine ca o adevărată provocare, mai ales dacă nu ești pe deplin hotărât/ă în privința modelului. Există numeroase variante disponibile și, pentru a selecta varianta corespunzătoare, va trebui să ții cont de mai multe aspecte. Printre ele se regăsesc și detalii importante precum dimensiunile produsului sau finisajele folosite. Totuși, odată achiziționat, un rezervor wc încastrat se va plia întocmai nevoilor tale, tocmai datorită funcțiilor pe care le prezintă. Te întrebi care sunt motivele pentru care ar trebui să alegi un asemenea obiect sanitar?

ADVERTISING

Ce avantaje îți aduce un rezervor wc încastrat?

0ai1jXlhXnzcskr

Avantajele pe care un rezervor wc încastrat le garantează sunt numeroase. De aceea, trebuie să iei în calcul o astfel de opțiune în momentul în care îți construiești sau reamenajezi baia. Pe lângă funcționalitățile de bază pe care orice rezervor wc le îndeplinește, vei beneficia și de alte plusuri. Așadar, în cazul în care alegi un asemenea tip de produs, vei avea doar de câștigat.

Iată principalele avantaje pentru care ar trebui să alegi un rezervor wc încastrat:

  • Spațiu liber - De cele mai multe ori, spațiul disponibil pentru depozitarea lucrurilor personale este unul restrâns. Însă, dacă rezervorul toaletei ar fi ascuns, vei putea monta diverse rafturi sau decorațiuni în locul rămas liber. Astfel, vei putea depozita fără probleme toate produsele tale de igienă.
  • Ușor de curățat - Deoarece un rezervor wc încastrat regăsește în interiorul peretelui sau mobilei, murdăria nu va ajunge la fel de ușor la el. Nu va mai trebui să cureți constant rezervorul cu substanțe speciale, iar baia se va bucura mereu de un aspect fresh.
  • Design plăcut - În momentul în care îți dorești un design modern pentru locuința ta, un rezervor wc încastrat reprezintă soluția potrivită. Aspectul minimalist pe care îl asigură în baie va face ca încăperea să se potrivească întocmai cu designul din restul casei. În plus, poți opta pentru diverse obiecte decorative care să ocupe spațiul liber rămas după încastrarea rezervorului.
  • Zgomot redus - Dacă nu-ți place sunetul pe care un rezervor wc îl generează, nu trebuie să-ți faci griji. Varianta încastrată va reduce zgomotul la un nivel minim cu ajutorul unui sistem special de izolare fonică. O astfel de lucrare poate fi efectuată atât în spatele peretelui în care se regăsește rezervorul, cât și într-o piesă de mobilier.
  • Economie de resurse - Un rezervor wc ales într-un mod corespunzător te poate ajuta să reduci costul facturilor de la sfârșitul lunii. Produsul selectat de tine poate avea în componența sa un sistem special de spălare a vasului de toaletă. Astfel, va consuma apa într-un mod eficient și va reduce semnificativ risipa.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În momentul în care ai în plan să-ți construiești sau să reamenajezi o baie, varianta unui rezervor wc încastrat trebuie luată în considerare. O opțiune eficientă te va ajuta să te bucuri și mai mult de timpul petrecut în propria locuință. Mai mult decât atât, ai ocazia de a reduce și costul facturilor lunare. Deși va trebui să depui un efort suplimentar pentru a acoperi rezervorul, munca ta va fi răsplătită prin avantajele ulterioare.

Nu neglija alegerile pentru baia ta, investiția va fi recompensată!

ADVERTISING