5 Factori de luat în considerare când planificați renovarea casei de vacanță

caselacheie

Când vă remodelati casa de vacanță sau casa de la țară, doriți să luați în considerare anumiți factori înainte de a continua proiectul.

Cu siguranță orice proiect de renovare are provocări. O lucrare de amenajare a casei nu se va compara niciodată cu una de amenajare garsoniera. În primul rând, evident, datorită dimensiunii lucrării. Însă știm care sunt în general dificultățile întâlnite. Așadar v-am pregătit acest ghid pentru a va ajuta să planificați remodelarea și designul ideal pentru o casă de vis vara aceasta.

1. Cât de des doriți să aveți companie?

A face loc pentru oaspeți vă poate ajuta să determinați factori importanți, cum ar fi planul etajului, spațiul pe care ar trebui să-l rezervați zonelor de luat masa, precum și divertismentul în aer liber.Iar asta poate chiar să includă o nouă bucatarie de vara. Dacă plănuiți să aveți companie destul de des și mai ales dacă plănuiți să găzduiți  o mulțime mai mare, renovarea pentru a deschide zone de locuit și de divertisment va fi o alegere bună.

ADVERTISING

Deoarece mai mulți oaspeți înseamnă mai multă uzură a podelelor, puteți lua în considerare și instalarea de pardoseli durabile, care sunt ușor de curățat. Stați departe de covoare, precum și de gresie cu chit de culoare deschisă. Una dintre cele mai durabile opțiuni de pardoseală este greasia, care este rezistență la pete și foarte dură, așa că va dura ani de zile de petreceri și evenimente sociale organizate acasă!

2. Intenționați să aveți întreținere a proprietății în timp ce sunteți plecat?

Când plecați des de acasă, există elemente pe care trebuie să le luați în considerare, cum ar fi tipurile de electrocasnice care sunt instalate, costurile de încălzire și răcire, pe lângă întreținerea curții interioare. În timpul renovarilor, puteți lua în considerare instalarea de aparate care favorizează eficientă energetică față de durabilitate, deoarece utilizarea va fi mai mică decât media, dar unele electrocasnice, cum ar fi frigiderul și aerul condiționat, pot funcționa non-stop.

ADVERTISING

3. Nu neglijați securitatea casei

Oricare ar fi cazul, a avea uși moderne de securitate și ferestre rezistente la spargere va fi cea mai bună alegere. Acest lucru nu numai că vă va proteja casa de intruși, dar vă va ajuta să vă păstrați proprietatea în siguranță de daunele vântului și de furtunile cu grindină.

4. Încorporați un design proaspăt

Această este o regulă obligatorie pentru orice casă! Un sfat grozav este să faceți casa de vacanță cât mai diferită de reședința principală, astfel încât, atunci când vizitați, să vă simțiți cu adevărat ca și cum ați fi în vacanță! De ce să nu folosiți niște culori îndrăznețe sau un aspect distractiv și unic, astfel încât atunci când vă întoarceți acasă în lunile mai reci să va simțiți cu adevărat revigorat și plin de energie.

ADVERTISING

5. Încorporați un spațiu pentru relaxare

Poate că ați putea beneficia de un spațiu de birou la domiciliu sau de o camera de familie mai mare pentru a distra copiii. Oricum ar fi, asigurați-vă că va analizați nevoile și faceți planuri pentru a profită la maximum de casă de vacanță.

Unii oameni transformă camerele libere într-o sala de muzică, o sala de meșteșuguri sau chiar un loc în care se pot relaxa citind. O altă idee grozavă este să va transformați garajul într-o cameră sau să vă remodelati subsolul pentru a crea un loc care poate fi închiriat pentru un venit suplimentar.

Este întotdeauna o idee bună să vă uitați la toate opțiunile înainte de a vă începe proiectul de renovare, astfel încât, atunci când este finalizat, să nu aveți regrete!