Vladimir Putin l-a apostrofat pe un jurnalist, pentru că a tușit ”nepotrivit”: Degeaba behăiți!

Vladimir Putin l-a apostrofat pe un jurnalist, pentru că a tușit ”nepotrivit”: Degeaba behăiți!

Preşedintele rus Vladimir Putin a făcut din viaţa sa personală şi a familiei sale secret de stat, iar atunci când presa încearcă să ridice măcar puţin vălul de pe acest mister, Putin este nemilos chiar şi cu ziariştii apropiaţi Kremlinului.

Întrebat despre una dintre fiicele sale în cadrul unui interviu acordat agenţiei oficiale de presă TASS, Putin – care nu a dorit să răspundă la întrebare – l-a apostrofat pe Anton Vandenko atunci când acesta a tuşit, considerând că a făcut-o cu „subînţeles”, relatează postul de televiziune independent Dojd şi publicaţia Lenta.ru. Interviul este postat şi pe site-ul de internet al TASS.

ADVERTISING

Vandenko a dorit să afle cine este persoana cu cea mai mare autoritate pentru nepoţii şefului statului rus.

"Ei sunt încă mici. Pe unul dintre ei, fiica mea a început deja să-l înveţe să înţeleagă ce înseamnă viaţa", a răspuns Putin.

Probleme de securitate

Jurnalistul l-a întrebat despre care dintre cele două fiice ale preşedintelui este vorba, ştiindu-se că el are două fete, Maria şi Ekaterina, ţinute departe de ochii lumii.

"Ce contează?", a replicat preşedintele rus, dând impresia că îşi păstrează calmul. În acel moment jurnalistul a exclamat Oh şi a tuşit.

ADVERTISING

"Degeaba behăiţi!", l-a apostrofat imediat Putin.

"Nu behăi, tuşesc!", nu s-a pierdut ziaristul cu firea.

"Cu atât mai mult. Nu aveţi de ce tuşi. Nu trăiţi viaţa mea şi nu înţelegeţi ce înseamnă problemele de securitate. Când o persoană este departe de toate astea, nu le observă pur şi simplu", a explicat preşedintele rus, păstrându-şi zâmbetul pe chip.

Fragmentul de interviu, ultima parte din proiectul special al TASS "20 de întrebări pentru Vladimir Putin", a fost dat publicităţii în urmă cu două zile, la 7 octombrie, când şeful statului rus a împlinit 68 de ani.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇