Vlad Voiculescu îşi arogă merite pentru campania pro-vaccinare: : Nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu

Vlad Voiculescu îşi arogă merite pentru campania pro-vaccinare: : Nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu

Vlad Voiculescu susține că ideea campaniei de informare publică privind vaccinarea lansată de Guvern azi a fost promovată de Ministerul Sănătății în luna ianuarie, pe când se afla în fruntea instituției.

Însă, spune Voiculescu ironic, nu s-a gândit la promovarea unui clip care să îl aibă în prim plan pe premierul Florin Cîțu.

”Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a Guvernului.

PS Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”, scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

ADVERTISING

El a dat share la o postare a Ministerului Sănătății, din 16 ianuarie, în care apărea întrebarea ”Ce conține vaccinul?”. Este aceeași întrebare care stă la baza campaniei lansată azi de Guvern.

În respectiva postare erau date și răspunsuri: "Ce conține vaccinul? Săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU…"

ADVERTISING

Însă Ministerul Sănătății preciza la finalul postării că ”Acest text circulă pe Internet de câteva zile și a fost tradus și adaptat de Sebastian Trenka din Timiș”. Deci, practic, ideea nu aparținea ministerului condus de Vlad Voiculescu.

Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului. PS Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu 🙂

Publicată de Vlad Voiculescu pe Joi, 27 mai 2021

Cîţu a lansat spoturile pro-vaccinare: Emoţia este cheia campaniei

Guvernul a lansat azi o nouă campanie de informare publică privind vaccinarea care, potrivit premierului Florin Cîțu, are o abordare personală, bazată pe emoție.

ADVERTISING

Așadar, începând de azi, la TV, radio și mediul online vor fi difuzate spoturi prin care Guvernul întreabă românii de ce le este cel mai dor.

”Azi introducem un element nou, întrebarea: Ce conține vaccinul? Este întrebarea care stă la baza acestei campanii. Nu este o întrebare despre ce elemente chimice conține vaccinul, ci este vorba despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul. Este o încercare de a afla ce reprezintă pentru noi acest vaccin și cum ne ajută să revenim la normalitate. Încercăm să aflăm de ce vă este dor, ce v-a lipsit în această perioadă.

Prin această campanie lansăm 11 spoturi care vor fi difuzate în mass media, la televiziuni, radio, mediul online. Sunt 3 generale, care ne arată de ce ne este dor, și alte 7 sunt pe public țintă: elev, bunică, mamă, turist, festivalier, iar toți aceștia ne vor spune ce conține vaccinul pentru ei. Vreau ca fiecare român să se identifice cu personajele din spoturi”, a subliniat Florin Cîțu.

Vedeți în video câteva dintre spoturi:

Participarea premierului Florin Cîțu la evenimentul de lansare a campaniei de informare publică privind vaccinarea împotriva COVID-19

Participarea premierului Florin Cîțu la evenimentul de lansare a campaniei de informare publică privind vaccinarea împotriva COVID-19

Publicată de Guvernul României pe Joi, 27 mai 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇