Vela anunță că leul maltratat și folosit în videoclipul manelistului Dani Mocanu a fost salvat

Vela anunță că leul maltratat și folosit în videoclipul manelistului Dani Mocanu a fost salvat

Ministrul de Interne Marcel Vela a publicat joi pe o rețea de socializare o poză cu un leu, fiind vorba de animalul folosit de manelistul Dani Mocanu în cel mai recent videoclip al său.

Vela anunță astfel că leul a fost salvat și că Poliția e cu ochii pe infractori.

”Am spus încă de la început: NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE! Legea trebuie respectată de TOȚI! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!”, a scris Vela pe Facebook.

ADVERTISING

Am spus încă de la început:NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE! Legea trebuie...

Posted by Marcel Vela on Thursday, November 26, 2020

Amintim că miercuri poliţişti din cadrul IPJ Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat mai multe percheziţii – două în Ştefăneşti, judeţul Argeş, şi una în judeţul Ilfov, la cântăreţul Dani Mocanu, în legătură cu filmarea videoclipului în care acesta apare alături de un leu.

Zilele trecute, după ce a fost lansat videoclipul manelistului, mai multe persoane au fost indignate de faptul că în imagini apare un leu plin de răni. Mulți internauți au și precizat că au sesizat Poliția în acest caz.

leul-ranit-din-videoclipul-lui-dani-mocanu
Foto: Captură YouTube/ Dani Mocanu © Oficial

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇