Un turist a găsit pe o plajă cocaină în valoare de un milion de dolari

Un turist a găsit pe o plajă cocaină în valoare de un milion de dolari

Un pachet cu peste 30 de kilograme de cocaină a fost găsit pe malul mării în Florida Keys de către un turist sosit la plajă. Potrivit autorităților, valoarea pachetului se ridică la un milion de dolari.

Descoperirea a fost confirmată de oficialii poliției, care au postat o imagine cu ”pachetul suspect” pe Twitter.

”Boca Raton, Florida. Un turist care mergea la plajă a găsit un pachet suspect adus la mal de valuri și a contactat autoritățile locale. Agenții de patrulei de frontieră au recuperat pachetul care conținea 30 de kilograme de cocaină, evaluată la peste 1 milion de dolari”, scrie conducătorul echipajului pe Twitter.

Pachetul conținea 25 de ”cărămizi” de cocaină, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției de frontieră, citat de cotidianul The Independent.

ADVERTISING

Contrabanda e în floare

Paza de Coastă a SUA a capturat pe 5 august cocaină și marijuana în valoare de aproape 1,4 miliarde de dolari după 20 de intervenții în Oceanul Pacific și Marea Caraibilor, cea mai mare captură din istorie, scriu jurnaliștii locali.

Publicațiile locale susțin că aceste pachete ajung la mal în contextul contrabandei de droguri dintre Florida și Caraibe.

Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇