Un tren privat a agățat cablurile de înaltă tensiune la intrarea în Ploiești. Oamenii au luat-o pe jos spre oraș

Pasagerii unui tren au fost evacuaţi, sâmbătă seară, după ce garnitura feroviară a agăţat cablurile de înaltă tensiune la ieşirea din Ploieşti, oamenii îndreptându-se, pe jos, către oraş.

Traficul feroviar pe ruta Ploieşti Sud -Urziceni a fost blocat, pentru ca echipele de intervenţie să poată repara avariile.

Incidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Ploieşti, către zona Dâmbu, unde un tren de călători care aparţine unui operator privat a agăţat cablurile de înaltă tensiune.

Toţi cei 15 pasageri aflaţi în garnitura feroviară au evacuat trenul şi s-au deplasat pe jos către Ploieşti. 

ADVERTISING

„Începând cu ora 20.24 circulaţia este a fost pentru a se asigura intervenţia echipajelor. La locul evenimentului a fost mobilizata o autospeciala pentru deblocare”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

UPDATE 22:00

Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova a constatat, în urma primelor verificări, că pe firul II al liniei ferate, în zona kilometrului feroviar 3 +800 de metri, un arbore s-a prăbuşit peste firul de contact, iar crengile căzute au fost acroşate de tren.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Niciunul dintre cei 15 pasageri nu a fost rănit, cu toţii fiind evacuaţi din tren în condiţii de siguranţă, transmite Poliţia.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia feroviară este  în continuare oprită pe firul II Urziceni - Ploieşti Sud până la remedierea defecţiunii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇