Un român a găsit un cadavru mutilat într-o valiză aruncată la gunoi, în Spania

Un român a găsit un cadavru mutilat într-o valiză aruncată la gunoi, în Spania

Un român care căuta fier vechi a găsit într-un tomberon din cartierul Eixample al Barcelonei o valiză, în care se afla un cadavru mutilat.

Vânzătorul de fier vechi român a tras o sperietură zdravănă când, în timp ce scotocea în container, a găsit o valiză destul de grea. Când a deschis-o, a găsit rămășițele umane, relatează El Pais.

"Am o tutungerie și, în fiecare dimineață, fac turul barurilor din zonă pentru a reface stocul de țigări. Un comerciant de fier vechi, care este clientul meu, m-a sunat tocmai când tocmai găsise valiza", a declarat proprietarul unei tutungerii din Barcelona: "Prietene, prietene, cheamă pe cineva, e foarte grav, foarte grav", a strigat românul.

ADVERTISING

"La început am crezut că sunt haine înăuntru, dar când m-am uitat mai atent am văzut un trunchi gol, al unui bărbat. Am fost șocat", a declarat proprietarul tutungeriei.

Acesta a oprit o ambulanță și a chemat imediat poliția. Polițiștii au verificat imediat dacă magazinele din zonă aveau camere de luat vederi.

Gunoiul fusese colectat cu o seară înainte, așa că valiza a fost pusă în gunoi peste noapte.

Ancheta este deschisă, iar misiunea principală a polițiștilor este de a identifica persoana decedată și de a aresta persoana sau persoanele care au ucis-o și tăiat-o în bucăți.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇