Un medic din București, beat și drogat, a făcut ravagii cu o macetă într-o cafenea, unde a dat și foc

Un medic din București, beat și drogat, a făcut ravagii cu o macetă într-o cafenea, unde a dat și foc

Un medic neurolog din Bucureşti, aflat sub influenţa alcoolului combinat cu calmante, este cercetat pentru că a intrat într-o cafenea şi a tăiat cu o macetă cablul de Internet şi un senzor de iluminat, dar a şi dat foc într-o încăpere.

El a fost surprins de camerele de supraveghere, fiind plasat sub control judiciar.

Poliţiştii l-au prins în flagrant duminică pe bărbatul de 33 de ani şi i-au deschis dosar penal pentru distrugere.

Surse din anchetă au precizat că bărbatul este medic specialist neurolog în cadrul Centrului de Diagnostic şi Tratament Dorobanţi, iar faptele le-ar fi comis pe fondul consumului de alcool combinat cu medicamente din categoria benzodiazepinelor.

ADVERTISING

"Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, a observat prin intermediul sistemului de supraveghere video, că în interiorul unei cafenele din Sectorul 1 ar fi intrat o persoană, care ar fi secţionat cablul de furnizare a serviciilor de Internet, precum şi cablul de alimentare aferent senzorului de iluminat, amplasate în exteriorul localului”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

La faţa locului poliţiştii au găsit un bărbat, având asupra lui o macetă, de aproximativ 55 cm.

ADVERTISING

Bărbatul a încercat să fugă pe străduţele adiacente, fiind urmărit şi prins de poliţişti.

Ancheta a arătat că acelaşi bărbat, în 16 decembrie, prin forţarea uşii de acces, ar fi pătruns în incinta aceleiaşi cafenele, moment în care ar fi incendiat camera de depozitare, fiind provocate distrugeri la nivelul pereţilor.

”De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care şi obiecte electronice, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de lei. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă ulterior măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇