Un jandarm din Constanța a fost găsit cu gâtul tăiat UPDATE

Un jandarm din Constanța a fost găsit cu gâtul tăiat <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Un jandarm constănţean a fost găsit mort, luni, într-o anexă a locuinţei sale, el având o tăietură în zona gâtului. Parchetul Militar a preluat cercetările în acest caz. Cel mai probabil, bărbatul s-a sinucis.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că a fost solicitat să intervină, luni, în jurul prânzului, în localitatea Lumina, iar la faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean Constanţa.  

“La locul solicitării a fost găsită o persoană de sex masculin în stop cardiorespirator. Imediat s-a început executarea manevrelor de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat. Medicii au declarat decesul victimei”, a transmis ISU Dobrogea. 

ADVERTISING

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a afirmat că bărbatul avea o plagă tăiată în zona gâtului. 

Sursa citată a precizat că poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări. Bărbatul lucra ca jandarm în cadrul Grupării Mobile Constanţa.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa a confirmat moartea bărbatului, care era subofițer.

„La cea mai recentă evaluare psihologică, a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.

ADVERTISING

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇