Un fost militar georgian a ucis cinci persoane cu o armă automată de la un balcon, iar apoi s-a împușcat în cap

Un fost militar georgian a ucis cinci persoane cu o armă automată de la un balcon, iar apoi s-a împușcat în cap

Cinci persoane, inclusiv un poliţist, au fost ucise, iar mai multe alte persoane au fost rănite în estul Georgiei, unde un fost militar a deschis focul de la un balcon, după care s-a sinucis, anunţă vineri autorităţile din această ţară din Caucaz.

Acest atac armat a avut loc joi seara, la Sagarejo, un oraş cu aproximativ 10.000 de locuitori, situat la aproximativ 50 de kilometri est de capitala georgiană Tbilisi, relatează AFP.

Potrivit Ministerului de Interne, bărbatul a deschis focul cu o armă automată de la balconul unui apartament şi a ucis patru persoane în curtea imobilului, dar şi un poliţist care venea la faţa locului. Alte cinci persoane au fost rănite, dintre care una grav, potrivit ministerului.

ADVERTISING

”Un comando al forţelor speciale a sosit şi i-a cerut să se predea. Bineînţeles, el a tras din nou”, a anunţat ministrul de Interne Vakhtang Gomelauri.

După ce membri ai forţelor speciale au spart uşa apartamentului, suspectul s-a sinucis trăgându-şi un glonţ în cap, a precizat el.

Nu se cunosc momentan motivele atacului. Potrivit unor informaţii iniţiale, atacatorul, năsut în 1974, a servit în cadrul Forţelor armate ale Georgiei în perioada 2006-2021 şi a fost în Afganistan, potrivit lui Vakhtang Gomelauri.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇