Un director de la Nike a mărturisit că a împușcat și ucis un adolescent

Un director de la Nike a mărturisit că a împușcat și ucis un adolescent

Un director din cadrul celebrei companii Nike a recunoscut, în timpul unui interviu, că acum 56 de ani a împușcat și ucis fără niciun motiv un adolescent, în plină stradă.

Larry Miller – care s-a angajat la Nike în 1997 – este acum director și se ocupă de brandurile Nike Jordan, Nike Basketball și Converse.

Este celebru în lumea de business din Statele Unite, mai ales că înainte să se alăture echipei Nike a fost director la Kraft Foods și la Campbell Soups, dar a condus și clubul de baschet Portland Trail Blazers.

ADVERTISING

Acum, aflat pe final de carieră, Larry Miller se pregătește să își lanseze memoriile, pe care le-a scris împreună cu fiica sa.

Cu scurt timp înainte de lansarea cărții, Miller a acordat un interviu publicației Sport Illustrated, în care a dezvăluit un fapt șocant. Anume: că pe vremea când era adolescent, a comis o crimă fără niciun motiv, potrivit BBC.

Miller a povestit că, pe vremea când avea doar 16 ani, s-a alăturat unei bande din vestul Philadelphiei, numită Cedar Avenue. Și, în scurt timp, dintr-un elev de nota 10 s-a transformat într-un adolescent care bea pe rupte, zi de zi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Într-o zi, un prieten al lui Miller a fost ucis de membrii unei bande rivale. Așa că acesta a pus mâna pe un pistol, s-a îmbătat bine alături de 3 prieteni și a plecat să se răzbune.

Dar în loc să-i atace pe cei care îi împușcaseră prietenul, Miller a tras în prima persoană pe care a întâlnit-o pe stradă: Edward White, în vârstă de 18 ani, care a murit din cauza plăgilor împușcate.

„Ceea ce am făcut atunci m-a mâncat pe dinăuntru. Și cel mai greu mi-a fost din cauză că am făcut-o fără motiv”, a recunoscut Larry Miller, in interviul pentru Sport Illustrated.

ADVERTISING

Acesta a spus că până acum n-a vorbit public despre crima pe care a comis-o. Dar nici nu și-a negat fapta.

A făcut închisoare pentru crimă și - susține Miller – a menționat acest lucru în toate CV-urile pe care le-a depus, atunci când a aplicat pentru joburi, de-a lungul carierei sale.

În schimb, nu le-a spus multă vreme despre această crimă nici prietenilor și nici copiilor.

Iar acum, susține Miller, a venit momentul să vorbească despre asta, pentru că i-ar putea ajuta pe tineri să evite violența inutilă.

De asemenea, e de așteptat ca mărturisirea lui Miller să atragă atenția asupra cărții de memorii pe care urmează să o lanseze și să-i crească vânzările.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇