Un cunoscut reporter de investigaţii olandez a fost împușcat pe stradă, în Amsterdam

Un cunoscut reporter de investigaţii olandez a fost împușcat pe stradă, în Amsterdam

Un bărbat despre care se crede că ar fi reporterul olandez Peter R. de Vries a fost împuşcat în stradă, marţi, la Amsterdam, a relatat publicaţia locală Parool, indicând că acesta a fost transportat la spital cu răni grave, potrivit Reuters.

Poliţia a declarat într-un comunicat că un bărbat a fost ţinta unui atac armat, dar fără să facă precizări cu privire la identitatea victimei.

„Un bărbat a fost împuşcat pe Lange Leidesdwarsstrat”, a indicat poliţia, referindu-se la o stradă din apropierea uneia dintre cele mai mari pieţe ale oraşului. „Mai multe servicii de intervenţie rapidă au fost mobilizate, iar poliţia caută suspectul sau suspecţii”, potrivit forţelor de ordine.

ADVERTISING

Publicaţia Parool relatează, citând martori, că De Vries a fost împuşcat în cap. Ziarul a publicat o imagine de la locul crimei în care se văd mai multe persoane adunate în jurul unei persoane întinse la pământ.

At the crime scene where famous Dutch crime reporter Peter R. de Vries has been critically wounded after he was shot in the city center of Amsterdam.

Publicată de Joris van Gennip pe Marţi, 6 iulie 2021

De Vries este un reporter celebru în Olanda, cunoscut pentru investigaţiile sale cu privire la răpirea magnatului industriei de bere Freddy Heineken în 1983. Şi-a câştigat faima şi în SUA după investigarea dispariţiei adolescentei Natalee Holloway în 2006.

De Vries a fost ameninţat de mai multe ori de diferiţi reprezentanţi ai lumii interlope în legătură cu mai multe cazuri pe care le investiga.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇