Un copil de şapte ani din Tulcea a fost găsit mort în cuva unei maşini de spălat

Un copil de şapte ani a fost găsit mort în cuva unei maşini de spălat într-o locuinţă din Tulcea, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, marţi seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că un copil, în vârstă de 7 ani, a fost găsit decedat în cuva unei maşini de spălat dintr-un imobil din municipiu.

ADVERTISING

“În baza sesizării, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenţie a declarat decesul acestuia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanţelor decesului”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

De asemenea, poliţiştii au informat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea în legătură cu acest incident.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇