Trafic feroviar blocat între Cluj-Napoca și Oradea. Un container s-a desprins de pe un camion şi a lovit un tren de persoane

Un incident feroviar s-a produs, marţi, în apropiere de localitatea Negreni, judeţul Cluj, după ce un container s-a desprins de pe un camion şi a lovit un tren de persoane. Din primele informaţii nu există persoane rănite.

”În urmă cu puţin timp au fost alertaţi despre faptul că un container s-a desprins de pe un auto tren şi a ajuns în zona căii ferate, un tren personal care circula în acel moment în zonă a acroşat container respectiv. În acest moment se deplasează către locul incidentului o autospecială şi un echipaj SMURD”, a transmis, marţi, ISU Cluj.

ADVERTISING

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, nu sunt anunţate persoane rănite.

Traficul feroviar este blocat pe magistrala 300, între Cluj-Napoca și Oradea.

Potrivit Centrului Infotrafic, containerul s-a desprins de la un autocamion care se deplasa pe DN 1 Huedin – Oradea, în zona localității Bologa, județul Cluj, și a căzut pe calea ferată, pe magistrala 300 Oradea – Cluj-Napoca, unde a lovit un tren.

Circulația feroviară este întreruptă, iar cea rutieră se desfășoară dirijat, pe un fir, estimându-se reluarea în 60 de minute, au transmis reprezentanții Infotrafic.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇