Un ciolan uriaș a fost postat în fața Romexpo, unde are loc Congresul PNL

Un ciolan uriaș a fost postat în fața Romexpo, unde are loc Congresul PNL
Foto: Facebook Declic

Câteva zeci de persoane s-au adunat în semn de protest, sâmbătă dimineața, în fața Romexpo, unde la ora 11:00 va începe congresul PNL.

Protestul este organizat de Comunitatea Declic, care a adus și postat în fața pavilionului expozițional și un ciolan imens, pe care se află mesajul „După ce vă împărțiți ciolanul, desființați Secția Specială!”.

Vino alături de noi mâine, de la ora 09.00, la Congresul PNL, la Romexpo! Le ducem un ciolan uriaș, ca să înceteze lupta…

Publicată de Declic pe Vineri, 24 septembrie 2021

”Membrii Declic vor aduce liberalilor un ”ciolan” de mari dimensiuni, înalt de peste 2.5 metri, cu mesajul: „După ce vă împărţiţi ciolanul, desfiinţaţi Secţia Specială!””, au transmis reprezentanţii platformei civice, mesajul fiind să înceteze lupta internă și să se ocupe de angajamentele din programul de guvernare.

protest-Declic
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cei circa 20 de oameni care protestează au și bannere cu mesaje precum PNL=scumpiri și se află exact în locul prin care vor trece participanții la congresul PNL.

protest
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Reprezentanţii Declic au explicat că au ales acel loc pentru ca delegaţii că îl vadă şi „să le crape efectiv obrazul de ruşine pentru că şi-au uitat promisiunile din programul de guvernare, au confiscat agenda publică şi s-au concentrat strict pe lupta lor internă pentru putere”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇