Un bărbat internat la Spitalul de Urgență Constanța a murit, după ce s-a aruncat de la etaj

Un barbat a murit, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Clinic de Urgență Constanța, duminică dimineața.

Bărbatul, în vârstă de 79 de ani, suferea de cancer de colon și era suspect de infectare cu Covid-19.

Potrivit Antena 3, care citează surse din conducerea Spitalului de Urgență din Constanța, bărbatul era internat la Secția Chirurgie, suferea de cancer de colon și fusese operat in ultimele zile, operația fiind una reușită.

De asemenea, bărbatul care a recurs la gestul extrem era suspect de infectare cu Covid-19. El nu era confirmat, dar era contact direct al unei persoane confirmate cu Covid-19.

ADVERTISING

Duminică dimineața, undeva între 6 și 7 dimineața, bărbatul s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Clinic de Urgență din Constanța. Echipele de intervenție au încercat să îl salveze, dar nu au mai putut să facă nimic și au declarat decesul.

„Am fost solicitați să intervenim prin apel la numărul unic 112 în această dimineață la o persoană posibil căzută de la etajul 5, în fața Centrului de Dializă. De îndată, la fața locului au fost alertate o mașină de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim-ajutor și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța B2. Din păcate, însă, bărbatul a fost declarat decedat la fața locului, în urma protocolului de resuscitare”, transmit reprezentanții ISU Constanța.

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇