Un bărbat care traversa strada pe o trecere pentru pietoni în București a fost bătut de un șofer

Un bărbat care traversa strada pe o trecere pentru pietoni în București a fost bătut de un șofer

Un bărbat care traversa pe o trecere pentru pietoni de pe Calea Floreasca a fost bătut sâmbătă de un șofer. Pietonul a ajuns la spital pentru investigații suplimentare, iar șoferul a fost dus la sediul poliției.

„La data de 30 martie 2024, în jurul orei 16.30, Poliția Capitalei – Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce traversa pe o trecere pentru pietoni, situată în zona Calea Floreasca, Sector 1, ar fi avut o altercație cu un alt participant la trafic.

ADVERTISING

La fața locului s-au deplasat polițiștii secției menționate, iar din primele verificări s-a constatat că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, în calitate de conducător al unui autovehicul, l-ar fi agresat fizic pe apelant, cu un obiect contondent”, anunță Poliția Capitalei.

Un echipaj de prim-ajutor a acordat îngrijiri medicale pietonului, ulterior transportându-l la spital, pentru investigații suplimentare.

Șoferula fost identificat și depistat de polițiști, fiind condus la sediul subunității, în vederea luării măsurilor legale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇