S-a suit în Mercedes şi şi-a tras amicii cu colacul pe zăpadă: Un bărbat a murit și două tinere au fost rănite grav

S-a suit în Mercedes şi şi-a tras amicii cu colacul pe zăpadă: Un bărbat a murit și două tinere au fost rănite grav

Un bărbat de 35 de ani a murit noaptea trecută, iar alte două tinere, de 21 de ani, au fost rănite, după ce s-au urcat pe un colac și au fost trași de o mașină.

Una dintre fete este în stare critică, în comă de gradul 4, medicii având un diagnostic rezervat. Cealaltă tânără are fractură de picior și contuzie de coloană.

Incidentul a avut loc în județul Satu Mare, pe drumul forestier “Brada”, situat în extravilanul localității Negrești Oaș, în zona ”Luna Șes”.

Potrivit informațiilor PresaSM, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, aflat la volanul unui Mercedes, înmatriculat în Franța, a tractat cele trei persoane pe un colac.

ADVERTISING

Din cauza condițiilor meteo, acestea s-au izbit de un copac situat pe marginea drumului.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Urmează să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. Nefiind un drum public, accidentul nu este considerat a fi unul rutier.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇