Un avion cu 61 de oameni la bord s-a prăbușit, în Brazilia UPDATE Toți au murit (Video)

Un avion cu 61 de oameni la bord s-a prăbușit, în Brazilia <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Toți au murit (Video)

Un avion cu 61 de persoane la bord s-a prăbuşit, vineri, în Vinhedo, Brazilia.

Compania aeriană Voepass a raportat iniţial 62 de pasageri, dar ulterior a revizuit cifra în scădere, confirmând decesul tuturor celor 57 de pasageri şi 4 membri ai echipajului aflaţi la bord, relatează The Guardian.

"Nu există supravieţuitori", a declarat colonelul Emerson Massera de la poliţia militară braziliană reporterilor aflaţi la locul accidentului din oraşul Vinhedo.

El a mai spus că incendiul declanşat de prăbuşirea avionului este sub control, dar aproximativ 50 de pompieri încă lucrează pentru a răci zona. "Este o scenă foarte tristă; munca noastră se concentrează acum pe curăţarea zonei, astfel încât ancheta şi identificarea cadavrelor să poată continua".

ADVERTISING

Nu au fost raportate victime la sol, potrivit colonelului Cassio Araújo de Freitas, comandantul general al poliţiei militare.

Potrivit site-ului Flight Radar, avionul se deplasa la circa 5.000 de metri altitudine înainte de a plonja la 1.200 de metri în două minute, iar apoi semnalul GPS a fost pierdut.

O înregistrare video distribuită pe reţelele sociale arată cum avionul scapă de sub control în timp ce se prăbuşeşte într-un pâlc de copaci, urmat de un mare nor de fum negru.

Un alt clip arată flăcări şi fum ieşind din fuzelajul avionului, acesta părând să fi intrat în lateralul unei case. Resturi în flăcări şi cel puţin un cadavru au putut fi văzute împrăştiate prin grădinile unei zone rezidenţiale, în timp ce soseau vehiculele de urgenţă.

Ana Lúcia de Lima, care locuieşte în apropiere, a declarat pentru site-ul de ştiri UOL că zgomotul a fost atât de puternic, încât "se auzea ca şi cum ar fi căzut peste casa sa... Prima explozie a fost puternică, deja ieşea fum negru, iar apoi au mai fost câteva explozii".

ADVERTISING

Agenţia naţională de aviaţie civilă examinează statutul de reglementare al aeronavei şi al echipajului.

Brazil Plane Crash LIVE | Tragic Plane Crash in Vinhedo Shakes Brazil | Brazil News | News18 | N18G

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇