Un avion a aterizat de urgență la Timișoara după o amenințare cu bombă UPDATE Cel care a sunat ratase îmbarcarea

Un avion a aterizat de urgență la Timișoara după o amenințare cu bombă <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Cel care a sunat ratase îmbarcarea

Avionul care efectua o cursă charter de la Wroclaw (Polonia), spre Hurgada (Egipt), a aterizat de urgenţă noaptea trecută pe Aeroportul Internaţional Timişoara, deoarece în timp ce se afla în spaţiul aerian al Serbiei a primit informaţia că la bord se află o bombă.

UPDATE: Un cetăţean din Polonia ar fi fost cel care a anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului, potrivit unor surse citate de News.ro. Conform aceloraşi surse, cetăţeanul polonez ar fi trebuit să se îmbarce în acest avion, însă ar fi pierdut zborul. A anunţat autorităţile ca la bordul aeronavei s-ar afla un dispozitiv explozibil, în speranţa că avionul se va întoarce din drum şi astfel se va putea îmbarca şi el spre Hurgada-Egipt.

ADVERTISING

Verificările făcute de autorităţi s-au finalizat vineri, în jurul orei 2:00. În urma cercetării, s-a dovedit că amenințarea a fost falsă.

”Pasagerii sunt cazaţi la un hotel din Timişoara şi vor pleca în cursul zilei de astăzi spre Egipt, dar la această oră nu este încă activ planul de zbor”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇