Un autocar cu peste 80 de ucraineni s-a răsturnat la Hârșova (Foto)

Un autocar cu peste 80 de ucraineni s-a răsturnat la Hârșova (Foto)

Un autocar cu 83 de pasageri s-a răsturnat, luni seara, în zona Hârşova din judeţul Constanţa, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie, fiind chemate inclusiv echipajele de intervenţie din Ialomiţa şi Călăraşi.

Conform primelor informaţii, în autocar s-ar afla cetăţeni ucraineni. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 2A, între Popas Mioriţa şi Ghindăreşti.

Reprezentanţii IPJ Constanţa au anunţat că accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza exploziei unui cauciuc.

„La data de 9 octombrie, în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la fapul că, pe DN 2A, în apropierea oraşului Hârşova, s-a produs un accident rutier. Din primele informaţii reiese că accidentul ar fi fost cauzat de explozia cauciucului unui autocar care transporta aproximativ 80 de persoane.

ADVERTISING

Şoferul ar fi pierdut controlul direcţiei, iar autocarul s-ar fi răsturnat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative”, au transmis poliţiştii.

ISU Dobrogea a anunţat că, în urma accidentului, şapte persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa, printre care şi doi copii, de 12 şi 13 ani. Victimele erau conştiente.

Ulterior, a fost dezactivat Planul Roşu de Intervenţie. Ceilalţi pasageri au fost preluați și cazaţi la Primăria din Hârşova.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cercetarea la faţa locului este în curs de desfăşurare.

‼️ Autocar răsturnat in apropiere de #Harsova, pe DN2A. 👉🏽 Sunt 82 de cetățeni din #Ucraina implicați. Informația completa este pe www.ordinea.ro! Sursa 📸 : DSU #OrdineaConstanta #news #accident

Publicată de Ordinea.Ro pe Luni, 9 octombrie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇