Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat de o fată, pe stradă în Timișoara

Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat de o fată, pe stradă în Timișoara

Un adolescent de 16 ani a fost înjughiat miercuri pe o stradă aflată în apropiere de centrul oraşului Timişoara, după ce s-a certat cu un băiat, iar o a treia persoană, o fată, a intervenit şi l-a atacat.

Incidentul s-a produs în zona Pieţei 700 din Timişoara, în apropiere de centrul oraşului. Victima se certa cu un alt adolescent, iar la un moment dat fata care îi însoțea a scos un cuțit și i l-a băgat primului în piept.

Tânărul rănit a fost preluat cu ambluanţa şi dus la spital, de urgenţă, iar medicii spun că starea lui este stabilă. El a fost testat însă și pentru Covid, cum prevede protocolul, și a fost depistat pozitiv.

ADVERTISING

Fata și celălalt adolescent au fugit imediat după atac și au fost prinși la scurt timp de polițiști. Cei trei se pare că erau colegi de clasă, iar cei care l-au agresat formează un cuplu.

Potrivit anchetatorilor, scandalul între cei trei elevi a început încă de marţi, în autogara din Timişoara, şi a continuat miercuri dimineaţa, în zona Pieţei 700 aflată în apropierea centrului oraşului Timişoara.

Conducerea Liceul Alimentar din Timişoara unde învaţă fata a anunțat că aceasta urma un program de consiliere psihologică, iar în urma incidentului de miercuri dimineaţă ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată și să îi fie scăzută nota la purtare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Au fost identificaţi doi elevi de la noi din şcoală, o fată şi un băiat, şi a venit Poliţia şi i-a ridicat, de la oră i-a luat, chiar s-a sunat de ieşire şi a venit Poliţia şi i-a luat de la oră. Sunt în clasa a IX-a profesională. Nu au făcut probleme până acum. S-a luat legătura cu psihologul şcolii. Fata este în consiliere la psihologul şcolii, s-a luat legătura şi cu părinţii şi se va aplica regulamentul şcolar”, a declarat Ion Ovidiu Claudiu, director adjunct la Liceul Alimentar din Timişoara.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇