Un actor a ajuns la urgențe după ce a fost împușcat de un coleg pe scenă

Un actor a ajuns la urgențe după ce a fost împușcat de un coleg pe scenă

Un actor a ajuns la spital după ce a fost împușcat, vineri dimineață, pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani de către un coleg.

În timpul repetițiilor la piesa de teatru “Iubesc, iubesc, te iubesc!”, într-una dintre scene, actorul Marius Rogojinschi a îndreptat o armă de airsoft spre actorul Răzvan Amitroaie, scrie Monitorul de Botoșani.

Acesta a simulat că trage, dar de pe țeava armei a ieșit un proiectil special confecționat pentru acest sport. Actorul a fost lovit în ochi şi a căzut pe podea, în urma șocului.

ADVERTISING

“În cursul dimineții de vineri a ajuns în serviciul UPU-SMURD un actor împușcat cu o armă artizanală. Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular minor și o congestie conjunctivală. A fost consultat în Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior de medicul oftalmolog. A plecat la domiciliu cu recomandări, printre care o reevaluare oftalmologică în cursul zilei de luni”, a precizat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean de Urgențe Botoșani.

Starea de sănătate a actorului nu a fost pusă în pericol și urmează să fie reevaluat medical în cursul săptămânii viitoare.

ADVERTISING

Reprezentanţii IPJ Botoşani au anunţat că sunt făcute cercetări în acest caz. 

“În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor”, au precizat poliţiştii. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇