Ucraina: Toţi cei 20 de pasageri ai unui autobuz luaţi ostatici au fost eliberaţi

Ucraina: Toţi cei 20 de pasageri ai unui autobuz luaţi ostatici au fost eliberaţi

Toţi cei 20 de pasageri ai unui autobuz luaţi ostatici marţi de un bărbat înarmat la Luţk, în vestul Ucrainei, au fost eliberaţi, a anunţat poliţia ucraineană, relatează AFP.

”Toţi ostaticii au fost eliberaţi!”, a anunţat pe Facebook viceministrul de interne ucrainean, Anton Hratcenko. Autorul atacului s-a predat poliţiei, a precizat o sursă a poliţiei ucrainene.

Un bărbat a luat ostatici aproximativ 20 de persoane aflate într-un autobuz în centrul oraşului Luţk, a anunţat marţi poliţia locală, citată de Reuters şi AFP.

ADVERTISING

Află mai multe detalii despre Ucraina: Un bărbat a luat ostatici 20 de pasageri într-un autobuz

Bărbatul, ale cărui revendicări nu se cunosc deocamdată, a anunţat că are asupra sa explozibili şi arme. Forţele de ordine desfăşurate în piaţa Teatrului din Luţk au blocat centrul oraşului.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a scris pe Facebook că ''au fost auzite focuri de armă, iar autobuzul a fost avariat''.

https://www.facebook.com/zelenskiy95/posts/2586162224967471

Viceministrul de interne ucrainean Anton Hratcenko a scris pe Facebook că autorul luării de ostatici s-a prezentat sub numele de Maxim Plohoi, fără a preciza care sunt revendicările sau motivaţiile acestuia.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇